Hoe maak je een tabel in Microsoft Word

Het maken van een tabel met behulp van Microsoft Word is vrij eenvoudig. Echter, tenzij u de functie tabel van Microsoft Word in het verleden hebt gebruikt, moet u enkele instructies over hoe het te gebruiken. Lees verder om te leren hoe te maken van een tabel met Microsoft Word.

Instructies

1Hoe maak je een tabel in Microsoft Word


Eerst beslissen over het doel van de tabel. Maak je een grafiek te vergelijken iets, voor het opnemen van informatie, of scheiden van taken voor een "to do" lijst? Zodra u hebt besloten wat het doel is van de tabel die u wilt maken moet u beslissen hoeveel kolommen en rijen u nodig. Nu bent u klaar om te leren waar in Microsoft Word u gaan eerste en wat u hoeft moet te doen.

2

Open Microsoft Word. Een nieuwe pagina verschijnt. Klik op het tabblad met het label "Tools." Een vak met het label "Invoegen tabel" zal verschijnen. Hier is waar u selecteert hoeveel kolommen en rijen u voor uw tabel wenst. U kunt dit bedrag later wijzigen nadat de tabel is gemaakt.

3Hoe maak je een tabel in Microsoft Word


Na het invoeren van het bedrag van de gewenste kolommen en rijen, klikt u op 'OK'. Een tabel wordt weergegeven op uw pagina. Voer in de titels van de kolommen of als u de titels als langs de rijen wenst ze treden in de rijen. Om aan te passen de breedte van de kolommen of rijen plaatst u de cursor over de buitenste lijnen van de kolommen of rijen, en u zult zien een pictogram weergegeven: pijlen gaan in tegengestelde richtingen. Daarmee kunt u de lijnen trekken aan wat u voor uw tabel wenst breedte. Vul in uw lijst met uw relevante informatie.

4Hoe maak je een tabel in Microsoft Word


U kunt om de verschillende kleuren van uw tabel voor creativiteit of gewoon om te scheiden van de titels van de andere gegevens in uw tabel. Hiervoor neem dit uw cursor en hetzij het Sleep over het gebied dat u wilt arceren of klik eenmaal buiten de kolom of rij die u wilt toevoegen van kleur aan. Dit zal benadrukken dat het gebied u schaduw zult. Nu Klik met de rechtermuisknop en scroll naar beneden naar Klik op randen en arcering. Ook kunt u deze functie onder de bovenstaande knop "Format" en ook op de grenzen van woorden te klikken en arcering. Dit zal omhoog een doos met drie tabbladen brengen door te klikken op randen en arcering. Klik op het één met het label "arcering." Klik op de kleur die u wenst voor uw tabel en klik op 'OK'. In dit zeer zelfde vak kunt u een rand indien gewenst en het is dezelfde procedure.

5

Zodra u uw tabel zijn begonnen, als je het nodig hebben is meer rijen alles wat je moet doen tabblad voorbij, terwijl in de laatste rij en het zal een nieuwe rij voor u maken aan de onderkant van de tabel. Als u wilt een rij invoegen kunt u Klik met de rechtermuisknop buiten de gewenste rij en kies "Voeg rij." Ook moet u wellicht een andere kolom toevoegen. Plaats de cursor op de top van een kolom en klik met de rechtermuisknop. Klik op het woord "Kolom invoegen" en een andere kolom wordt ingevoegd. U kunt ook kolommen en rijen met behulp van deze procedure door te klikken op "Kolom verwijderen" of "Rij verwijderen" in plaats daarvan verwijderen.

6

Houd er rekening mee dat een andere functie die u vaak zult gebruiken de mogelijkheid is om de tabel rond uw pagina verplaatsen. U kunt woorden boven de tabel of aan de zijkant van het. Plaats de cursor in de linker bovenzijde van de tabel om de tabel te verplaatsen. Een kleine doos die lijkt op de vier pijltjes gaan in vier verschillende richtingen zal verschijnen. Tijdens het bedrijf het vak naar beneden met uw button links op uw muis verplaatsen naar de gewenste locatie door uw muis te bewegen.

Tips & waarschuwingen

  • Fix een fout-Klik op de knop 'Bewerken' en klik op het woord 'Undo'.
  • Als u een bepaalde tabel vaak gebruiken opslaan in een bestand voor toekomstig gebruik.