Hoe maak je een SWF-Player

Flash-video's kunnen uw website dynamischer maken. Als u nieuw bij Web bewerken bent en niet zeker weet hoe maak je een speler voor uw SWF-bestanden in uw website, maak je geen zorgen. Allen het neemt is een beetje van HTML-code. U hoeft niet elke software uploaden naar uw website. U zal echter moeten Flash hebt geïnstalleerd op uw computer en een Flash plug-in actief binnen uw internetbrowser om uw video-speler om te werken.

Instructies

1

Upload uw .swf bestand naar uw webhost. Opslaan in een makkelijk te onthouden locatie. Als u van plan op hosting meerdere Flash-video's, kunt u een nieuwe map maken met de naam "Video's" of "Flash".

2

Open het HTML-document voor uw website binnen de webeditor van uw keuze. Als uw hosting service u de mogelijkheid geeft om uw document rechtstreeks kunt bewerken, hoeft u niet een editor gebruiken.

3

Vindt de locatie in de hoofdtekst van het document waar u zou willen insluiten uw video. Dit kan worden binnen een bepaald artikel, zijbalk of een andere sectie van uw website.

4

De volgende HTML-code invoegen op de locatie die is opgegeven in stap 3.

< object breedte = "500" height = "500" >

< param name = "film" value="video.swf" >

< insluiten breedte = "500" height = "500" >

< / insluiten >

< / object >

U moet bewerken van de "hoogte" en "breedte" waarden overeenkomen met die van uw video. U zult ook moeten veranderen de waarden van het "video.swf" en "-http://www.mywebsite.com/videos/video.swf" zodat uw bestandsnaam en maplocatie.