Hoe maak je een strik op een toetsenbord

Hoe maak je een strik op een toetsenbord


Als u een boog symbool invoegen in uw Microsoft Word-document willen zou, kunt u doen met alleen uw toetsenbord, zolang u een symboolbibliotheek als onderdeel van uw lettertypen. Gemeenschappelijke symboollettertypen zijn Dingbats en Wingdings. Selecteer een en vervolgens gebruikt u de pijlen en muse als u de symbolen in je document invoegt.

Instructies

Een boog plaatsen in een Microsoft Word-Document

1

Open een nieuw Microsoft Word-document.

2

Klik op het "Invoegen" tabblad op de werkbalk en zoek de "Symbool" knop. Klik op de pijl op de knop en ga naar "Dingbats."

3

Selecteer een boog-symbool en druk op 'Insert'. De boog-symbool wordt weergegeven in uw document.

Een boog in een HTML-bericht te plaatsen

4

Een boog invoegen met een HTML-bericht door de code voor een boog te typen. Om dit te doen, open een nieuw HTML-bericht op uw blog of website.

5

Plaats de Unicode-codering die zal signaal naar uw Internet-browser om te lezen van de Unicode-HTML-code voor een bow. Plak de volgende code:

< head >

< meta http-equiv = "Content-Type" content = "text/html; charset = utf-8 ">

6

Typ de volgende HTML-code "弓" zonder aanhalingstekens te gebruiken. < Head > opnieuw typen.

7

Uw bericht HTML opslaan en publiceren. Uw boog-symbool verschijnt op het scherm. Als u het niet ziet, biedt uw webbrowser geen ondersteuning voor de boog pictogram HTML-indeling. U moet Kopieer en plak het symboolpictogram uit een Microsoft Word-document.