Hoe maak je een stop-motion animatie met behulp van gratis stopmotion Software voor de Mac

Hoe maak je een stop-motion animatie met behulp van gratis stopmotion Software voor de Mac


Hoe maak je een korte stop-motion animatie met behulp van vrije software voor de Mac (Apple)

Instructies

1

U moet een computer Mac /Apple met hoge snelheid internetverbinding en een digitale videocamera om te proberen dit project. Zodra u verbonden bent ga naar--de http://www.download.com/SingleFramer/3000-2186_4-10784553.html--- en download de gratis Software "SingleFramer" voor Mac. Ik heb links naar de software te downloaden en mijn Stop-Motion film in bronnen hieronder verstrekt.

2

Zodra u hebt gedownload het Freeware (SingleFramer), installeren en open de toepassing. Zorg ervoor dat u uw digitale videocamera aangesloten, als u de Apple iSight-camera al op uw Macbook u niet hoeft te maken over inpluggen in een digitale videocamera.

3

Klik op het pictogram van de SingleFramer in toepassingen en kijken - Klik op "Start Watching". U ziet nu een Live video van wat uw camera ziet.

4

Nu is het tijd om te gaan krijgen uw tekens. Als uw kinderen speelgoed met beweegbare onderdelen zoals de Wall-e robot hebben... zal deze gemakkelijk tekens om te beginnen met experimenteren maken. We gebruikten een blikje robot met wapens gemaakt van rietjes. Dus zo ongeveer alles zal werken. Denk aan een korte 10-20 tweede verhaal lijn. Iets eenvoudigs als een robot rollen over het scherm en zwaaien zou kunnen zijn een goede 1e film.

5

Zodra u uw teken instellen voor uw camera hebt kunt u beginnen. Op één Framer Klik "Film setup", "Start nieuwe DV-film" Geef het een titel als "Film-clip1" en zorg ervoor dat u zien waar het wordt opgeslagen.
Zorg ervoor dat uw teken is ingesteld op hoe u wilt en klik op de groene cirkel, die zegt "Grijpen Frame". U hoort een klik (zoals een camera sluiter). U kunt vervolgens uw karakter iets verplaatsen en klikt u nogmaals op "Grab Frame".
Blijf dit doen totdat je ongeveer 10 seconden van beelden hebt. Er is een lopend totaal naar de rechterbenedenhoek van het scherm dat u hoeveel Frames vertellen zal zijn vastgelegd en hoeveel seconden opgenomen.

6

Wanneer u klaar bent met uw kleine film klik de rode cirkel, die zegt "FINISH" kunt u nu ga naar iMovie en "Film-clip1" importeren van waar het is opgeslagen. In iMovie slepen en neerzetten van deze "film-clip1" naar het storyboard. In iMovie kunt u nu muziek en een titel toevoegen. Wanneer u tevreden met het afgewerkte product bent kunt u delen op Youtube en stuur een mailtje naar je vrienden te laten zien uw werk. Thats it - uw 1e Stop-Motion animatie is gemaakt, geproduceerd en geüpload voor de wereld te zien. Nu je achterover leunen en wachten op de lofbetuigingen, Oscars en prijzen te rollen.