Hoe maak je een standaard Website

Hoe maak je een standaard Website


Als u een specifieke website regelmatig, zoals Yahoo of Facebook.com betreft bezoekt, kan u wilt wijzigen van de standaardhomepage voort uw zwemvlies grazen. Wijzigen van uw browser standaardhomepage hebt u toegang tot een bepaalde website zonder dat u hoeft te Typ de Uniform Resource Locator (URL) elke keer. Standaard weergegeven webbrowsers de homepage van hun software-ontwikkelaars. Echter, de meeste, zo niet alle, webbrowsers, waaronder Internet Explorer, Firefox en Chrome, internetgebruikers toestaan te wijzigen de standaardhomepage.

Instructies

Google Chrome 5.0

1

Open Chrome, klik op het pictogram hulpprogramma's en kies vervolgens "Opties" in het drop-down menu.

2

Klik op het tabblad "Basics" als niet al is geselecteerd, kiest u de optie "Deze pagina openen" onder de sectie "Home page" en typ vervolgens het adres van de website dat u wilt instellen als uw standaardhomepage.

3

Selecteer de "Close" knop. U hebt met succes een standaardwebsite ingesteld als uw startpagina in Chrome.

Firefox 3.6

4

Open Firefox en kies vervolgens "Opties" in het "Tools" pull-down menu.

5

Selecteer het tabblad 'Algemeen' en typ vervolgens de URL van de website die u wilt instellen als uw standaard startpagina in het vak naast 'Startpagina'.

6

Toepassen naar de veranderingen door te klikken op de knop "OK". U hebt uw standaard startpagina in Firefox met succes gewijzigd.

Internet Explorer (IE) 8

7

Open Internet Explorer, selecteer "Tools" en kies vervolgens 'Internetopties'.

8

Klik op het "Algemeen" tabblad, indien niet reeds geselecteerd en typ vervolgens de URL van de website die u wilt instellen als uw standaardhomepage onder de "Homepage" sectie.

9

De nieuwe instellingen toe te passen door te selecteren "Apply" en vervolgens te klikken op 'OK'.