Hoe maak je een snelkoppeling voor 2007 Office-Suite

Windows snelkoppelingen kunnen u uw programma's te openen zonder te navigeren door het menu Start of de Windows Verkenner om ze te vinden. Snelkoppelingen kunnen worden gemaakt voor alle geïnstalleerde programma's op uw computer en kunnen u efficiënter werken door het verminderen van de hoeveelheid tijd die je besteedt op zoek voor programma's. Om snelkoppelingen te maken voor uw Microsoft Office-toepassingen, hoeft u alleen te weten van de map waarin de Office-Suite is geïnstalleerd.

Instructies

1

Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad voor het activeren van het contextmenu. Markeer "Nieuw" en selecteer "Kortere weg" in het submenu te openen van de Wizard snelkoppeling.

2

Klik op "Bladeren" op het Wizard snelkoppeling een bestand dialoogvenster Bladeren te openen.

3

Navigeer naar de map waarin Microsoft Office is geïnstalleerd. De Microsoft Office-Suite installeert standaard naar "C:\Program Files\Microsoft Office\Office."

4

Selecteer de toepassing die u wilt starten met een sneltoets. Klik op "Ok" in het browservenster en "Next" in de Wizard snelkoppeling.

5

Geef de snelkoppeling een naam en klik op "Finish" om de snelkoppeling te maken.

Tips & waarschuwingen

  • -U kunt een snelkoppeling op het bureaublad voor elke toepassing, bestand of map op uw computer. Als u een bepaald bestand of een map vaak toegang, plaatst u een snelkoppeling op het bureaublad.
  • -Een snelkoppeling van het bureaublad slepen naar de sectie van "Snelstarten" op de taakbalk om een snelkoppeling Snelstarten.
  • De "Office"-map in de map 'Microsoft Office' kan worden aangeduid met een nummer, zoals "Office12." Het zal nog steeds de toepassingslanceerinrichtingen bevatten.