Hoe maak je een snelkoppeling op het bureaublad voor het afdrukken van enveloppen

Hoe maak je een snelkoppeling op het bureaublad voor het afdrukken van enveloppen


Met schrijfmachines een ding van het verleden, het is belangrijk voor computergebruikers om te leren hoe om af te drukken van enveloppen met behulp van hun computers. Handgeschreven enveloppen kunnen kijken slordig en onprofessioneel, dus de tijd neemt om uw eigen enveloppen afdrukken op een desktop of laserprinter kunt betalen grote dividenden. Een snelkoppeling op het bureaublad plaatsen en het gebruik van die kortere weg aan uw enveloppen afdrukken kunnen u veel tijd besparen.

Instructies

1

Meld u aan bij uw computer en open Microsoft Word. Klik op het menu "Tools" en kies "Enveloppen en etiketten" van de daling onderaan doos.

2

Klik op het tabblad "Enveloppen" en typ het adres dat u wilt gebruiken. Zorg ervoor dat typt u uw retouradres ook.

3

Klik op de knop "Toevoegen aan Document" de tekst toevoegen aan het lege document. Sla het document op uw harde schijf of een netwerkshare.

4

Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en kies "Nieuw" uit het drop-down box. Klik op "Kortere weg" en klik op de knop "Bladeren". Blader naar de map waar u het document hebt opgeslagen.

5

Selecteer het document en klik op "Next." Geef de snelkoppeling een beschrijvende naam en klik op "Finish". Als u wilt afdrukken uw enveloppen, dubbelklik op de snelkoppeling, eventueel noodzakelijke wijzigingen aanbrengen in het adres en klikt u op de knop "Afdrukken" op de werkbalk.