Hoe maak je een snelkoppeling op het bureaublad van een Web-pagina

Het plaatsen van snelkoppelingen op het bureaublad voor uw bezochte webpagina's is een geweldige manier om te verblijven georganiseerd. Als u toegang tot een bepaalde webpagina wilt, gewoon Dubbelklik op de snelkoppeling. Uw webbrowser zal openen en onmiddellijk brengt u naar de webpagina. Op elke versie van Windows met een webbrowser kunt u een snelkoppeling op het bureaublad van een web-pagina.

Instructies

1

Open de webbrowser van uw keuze en toegang tot de webpagina waarnaar u een snelkoppeling wilt. De web-pagina toevoegen aan uw bladwijzers.

2

Verkleinen van uw open browser hebt u het gemaximaliseerd door te klikken op het pictogram "square" op het gebied van de rechterbovenhoek van het browservenster.

3

Klik op "Bladwijzers" en zoek de web-pagina waarvoor u wilt maken van een snelkoppeling op het bureaublad. Klik en sleep de bladwijzer naar uw bureaublad om de snelkoppeling van de webpagina.

4

Met de rechtermuisknop op de snelkoppeling en kies "Rename". De snelkoppeling de naam iets relevant zijn voor de web-pagina.

5

Met de rechtermuisknop op de snelkoppeling en kies "Eigenschappen" wilt u het pictogram wijzigen. Selecteer "Change Icon" en kies uw pictogram in de lijst. Klik op "OK" om te voltooien.

Tips & waarschuwingen

  • U kunt ook een snelkoppeling op het bureaublad van een web-pagina door met de rechtermuisknop op het bureaublad. Selecteer "Nieuw" gevolgd door "Kortere weg." Voer de volledige URL ('http' opgenomen), en klik op "Next." Naam van de snelkoppeling en klik op 'OK'.