Hoe maak je een SMS Chat Online Website

Dienst voor korte berichten (SMS) wordt gebruikt door meer dan twee miljard mensen over de hele wereld als een middel van communicatie op basis van tekst. Meestal, zijn SMS-berichten verzonden en ontvangen via mobiele telefoons. Het is echter mogelijk om een SMS-systeem te integreren in een online website te moedigen interactie tussen bezoekers van de website en het nut van de website om zo een publiek te verhogen. Informatie over het maken en installeren van een SMS chat interface op uw online website om uw website meer waardevol voor uw lezers.

Instructies

1

Start uw FTP-client (bijvoorbeeld Cyberduck op een Mac) of Fetch op een PC en verbinding maken met de server van uw website om u te uploaden van inhoud naar uw website. Als u niet zeker weet hoe u verbinding met uw server (dat wil zeggen, uw loginnaam en wachtwoord), neem dan contact op met de klant-care-afdeling op uw web ontvangende bedrijf.

2

Download het stuk van code die nodig is om te sluiten een SMS chat-systeem op uw online website. Verschillende bedrijven bieden gratis, web-based SMS applicaties waarmee uw bezoekers voor het verzenden van SMS-berichten vanuit uw website gehost. Één van het eenvoudigst te installeren is smsGeezer, die de SMS chat netwerk in een iFrame voor eenvoudige integratie met de rest van uw website installeert. Download de iFrame SMS code van de smsGeezer-website (zie bronnen hieronder).

3

Dubbelklik op het tekstbestand dat u hebt gedownload in stap 2. Markeer alle code en kopieer het door "Ctrl + C" op uw toetsenbord te drukken. Plak deze ("Ctrl + V") in uw website HTML-code waar u de SMS chat wenst wilt weergeven op uw website.

4

De gewijzigde HTML-bestand uploaden door deze te slepen naar uw FTP-client en uploaden naar uw webserver, ter vervanging van het oude bestand dat eerder online was.

5

Toegang tot uw website en controleren dat de SMS web chat shows up op uw pagina. Omdat de SMS chat is geïnstalleerd in een iFrame, het is ingebed rechtstreeks in uw pagina en het zal niet uw bezoekers van uw website.