Hoe maak je een sjabloon in Microsoft Word 2007

Hoe maak je een sjabloon in Microsoft Word 2007


U kunt Microsoft Word 2007-sjablonen te handhaven het uiterlijk en de standaard van de correspondentie bij uw bedrijf of om te standaardiseren uw eigen schrijven-activiteiten, met inbegrip van blogberichten en/of letters. Wanneer u sjablonen maakt, houd rekening met uw publiek (de mensen die gebruik zullen maken van de sjabloon die u maakt) en zorg ervoor dat uw sjablonen zich technisch nauwkeurig zijn, vooral als je gaat om ze te delen. Als u in uw sjabloon macro's of berekeningen gebruikt, zorgen dat ze naar behoren werken, en als u internetlinks en e-mail adressen opnemen, moet u dat de koppelingen doen wat je wilt dat ze doen.

Instructies

1

Maak een lijst van de elementen die u wilt plaatsen in de sjabloon: briefpapier, adres, website en e-mail links, "boilerplate" kopie die u wilt opnemen in elk document, achtergrondafbeeldingen of briefpapier, zelfs macro's (bijvoorbeeld als u wilt invoegen "boilerplate" kopie, de schrijver zal kiezen uit een lijst om de situatie te passen).

2Hoe maak je een sjabloon in Microsoft Word 2007


Schetsen van uw pagina op een afzonderlijk vel papier, de pagina-elementen te plaatsen waar u verwacht dat u hen in de sjabloon. Bijvoorbeeld, het tekenen van een cirkel of een vak waar het logo zal gaan en geef deze het label "logo." Wees niet verbaasd als u een aantal vellen papier. Houd enkel bij het totdat je tevreden bent. Probeer niet te worden artistieke en schets van de elementen. Slechts tekenen van cirkels en vakken van een passende omvang en labelen hen.

3

Open Word 2007 en gebruiken van het programma te plaatsen of uw elementen maken waar u ze wilt. Als je niet van het resultaat, ga terug naar uw papier en potlood en probeer het opnieuw, of u kunt proberen de elementen verplaatsen in Word totdat u een regeling die je leuk vindt. Hint: Het is makkelijker om het te doen op papier.

4Hoe maak je een sjabloon in Microsoft Word 2007


Uw nieuwe sjabloon opslaan als een Word 2007-sjabloon (DOTX), of u hebt macro's, opgenomen als een sjabloon met ingeschakelde macro's (dotm).

5

Distribueren, uploaden of start met het gebruik van uw sjabloon om uw eigen productiviteit te verhogen.

Tips & waarschuwingen

  • Een e-mail als sjabloon wilt maken, moet u Microsoft Outlook hebt ge├»nstalleerd. Open Outlook, een nieuwe, lege bericht opent, uw ontwerpsjabloon als hierboven en opslaan als een bestand *.oft.