Hoe maak je een SIM-kaart in een Adobe Photoshop Tutorial

Hoe maak je een SIM-kaart in een Adobe Photoshop Tutorial


Altijd geweest Sims, spelerspersonages in het populaire computerspel, The Sims, aanpasbare binnen het spel. Met elke nieuwe versie wordt dit deel van de gameplay complexer, met meer opties voor het maken van de personages kijken zo realistisch mogelijk. In The Sims 3 kunnen spelers niet alleen het algemene uiterlijk van Sims wilt wijzigen, maar gedetailleerde wijzigingen aanbrengen in de gezichten van de standaard te maken van de Sims lijken op iedereen die ze willen. Het creëren van Sims die eruit zien als een persoon is het beste gerealiseerd door de hulp van een grafisch bewerkingsprogramma zoals Adobe Photoshop.

Instructies

1

Open Adobe Photoshop. Selecteer het menu "File" en kies 'Openen'. Selecteer de digitale foto van de persoon of de tekens die u wenst te maken van uw Sim eruit.

2

Het minimaliseren van Photoshop. The Sims 3 uitvoeren en laat het spel laden.

3

Kies de optie "Sim creëren" in het scherm van de stad en laat het scherm laden. Open het menu 'Spel opties' en schakelt u de optie volledig scherm. Hierdoor zal u minimaliseren van het spel, terwijl u werkt.

4

Kies een leeftijd, geslacht, huid toon en lichaam type voor uw Sim die consistent is met de persoon op de foto met behulp van de eerste uiterlijk-venster.

5

Selecteer de haren dialoogvenster en wijzig de Sim's haar in een korthaar of kale stijl. Lange pony kunnen krijgen in de manier van bouwen van een nauwkeurige gezicht.

6

Selecteer de gezicht-dialoogvenster. Kies een gezichtsvorm met neus, ogen, wenkbrauwen, mond, dat zo dicht mogelijk bij uw foto mogelijk.

7

Selecteer van de make-up-dialoogvenster en verwijder alle make-up dus je hebt een schone lei om mee te werken.

8

Zoom in op het gezicht met behulp van de rolknoop op uw muis. Zorg ervoor dat het gezicht wordt gecentreerd en geconfronteerd met vooruit. Druk op de toets "Print Screen" op uw toetsenbord.

9

The Sims minimaliseren en maximaliseren van Photoshop.

10

Selecteer het menu "File" en kies "Nieuw bestand". Open het nieuwe bestand van elke grootte, selecteer vervolgens het menu "Bewerken" en kies "Plakken".

11

Klik met de rechtermuisknop op de selectie dat in het vak van de lagen verscheen en kies "Nieuwe laag maken." Sleep de Sim afbeelding naast uw foto-beeld, en gebruik vervolgens de "bijsnijden" te houden van alleen het gezicht deel van de Sim.

12

De grootte van de afbeelding van de Sim moet overeenkomen met het formaat van uw foto met behulp van de tool "Resize Layer" aanpassen. Pas de ondoorzichtigheid van de laag tot 60 procent in het vak lagen.

13

Selecteer de laag, kies het menu "Bewerken" en selecteer "Kopiëren". Klik op de afbeelding van de foto. Kies het menu "Bewerken" opnieuw en kies "Plakken".

14

Kies het gereedschap "Verplaatsen" en plaatst u de Sim-gezicht op het gezicht van de foto. Zorg ervoor om line-up van de ogen, neus en mond zo goed als je kunt. Dit zal u tonen de veranderingen die moeten worden aangebracht in het gezicht van de Sim.

15

Maximaliseren van The Sims spel opnieuw en open de verschijning dialogen die u werken moet met. Kies de opties "Geavanceerd" en verplaats de schuifregelaars in elke categorie om kleine aanpassingen aan het gezicht. Verplaats indien nodig het spel venster naar de kant van het computerscherm zodat u uw Photoshop-afbeelding zien kunt terwijl u werkt.

16

Neem een andere zeef inneming van het gezicht van de SIM-zodra u tevreden bent met de wijzigingen die u hebt aangebracht. Herhaal dit proces van gelaagdheid Sim gezicht over het gezicht van de foto, dan meer wijzigingen aanbrengen in het scherm "Het maken van een Sim". Herhaal indien nodig totdat u de gewenste aanzicht.