Hoe maak je een SEO Friendly Website voor Beginners

Hoe maak je een SEO Friendly Website voor Beginners


Sinds de commercialisering van het Internet, is de aanbieding pagina één (1) de prijs! Als uw website niet SEO (Zoekmachineoptimalisatie) vriendelijk is, kunt u uw kans op succes saboteren! Aangezien de meeste mensen niet verder dan pagina twee en de meeste besluiten worden genomen op de eerste pagina kijken, Nou, als u niet op de eerste pagina dat u zich weinig kans op het krijgen van die klant.

Nu, sommigen figuur, "Ik krijg pagina anyway! Ik zal gebruiken Pay-Per-Click (PPC)!" Wat als je wist dat slechts vijf tot 10% van de surfers Klik op PPC? Als je wist dat je 90% van het bedrijf op de tafel verlaten waren, want volgens Google analytics, vertrouwen 90% tot 95% van de surfers organische resultaten alleen. Dus, die u liever: een organische ranking pagina-one of pay-per-click? Gelukkig, het creëren van een SEO vriendelijke website kan gebeuren door beginners. Hoewel er veel gebieden te overwegen voor pagina-one dominantie, krijgt ervoor te zorgen dat jij deze basisdingen u uit om een goede start. Nu, is geenszins dit artikel uitputtend, dat het is gewoon een Stichting voor beginners, zodat als zij zich op naar de volgende stap verplaatsen, het bespaart hen geld, tijd, hoofdpijn en hartzeer! Neem een blik bij de volgende stappen uit.

Instructies

1 Hoe maak je een SEO Friendly Website voor Beginners
goede paginatitels: als je begrijpt dat synergie (om ervoor te zorgen dat alles op uw site het zelfde ding zegt) maakt u meer SEO vriendelijk, zult u zien het belang om ervoor te zorgen dat uw titel uw site ondersteunt. Bijvoorbeeld, sommige mensen zou zetten "XYZ Home Page", zegt dat niets op de bots van belang. ("Bots" is kort voor "robots" of crawlers die doen het indexeren van het Internet voor de motoren van het onderzoek.) Als wat je verkoopt zijn widgets, en een van uw zoekwoorden/zinnen Zuid-stijl widgets is, dan hebben uw titel worden "XYZ zuidelijke-stijl Widget verkoop, reparatie en ondersteuning". 2 Beschrijving van de site: De beschrijving van uw site moet ook ter ondersteuning van de kerngedachte van uw site. Nogmaals, houdend in mening de zoekwoorden/zinnen wordt gebruikt, kunt u de beschrijving als een verbeterde versie van uw titel. Bijvoorbeeld: "XYZ zuidelijke-stijl Widget verkoop, reparatie en ondersteuning. Wij zijn gespecialiseerd in high-end vervaardiging van Amerikaanse widgets. Private-label en aangepaste ontworpen widgets beschikbaar." Zorg ervoor dat u al uw zoekwoorden in de beschrijving! 3 Hoe maak je een SEO Friendly Website voor Beginners
Zoekwoorden en zinnen: uw titel en de beschrijving moeten worden geschreven nadat u hebt gekozen uw zoekwoorden en sleutelzinnen. U wilt het grootste deel van uw tijd hier. U wilt kiezen goed geselecteerde woorden en zinnen om ervoor te zorgen dat u goede verkeer krijgt. Er zijn methoden en technologieën om dit te doen, dat meer dan dit artikel vereisen zou; maar vraag jezelf af: "wat zou meest mensen type is ze op zoek waren naar mijn product of dienst? Wat zou ik zoeken?" Selecteer vervolgens de allerbeste ones. Het is beter om goede optimalisatie voor drie-tot-vijf dan 50 hebben. 4 Hoe maak je een SEO Friendly Website voor Beginners
Grafische Alt Tags: ze zeggen dat een foto zegt meer dan 1000 woorden, maar niet aan een BOT! De crawlers niet kunnen zien wat de afbeelding; Dus wanneer u een foto, afbeelding of video op uw site, ziet de bot een lege ruimte. De manier dat het bot weet dat deze foto relevante waarde heeft is met behulp van een ALT-TAG. Een ALT-TAG is een beschrijving van de afbeelding. Hint, wil je gebruik van trefwoorden in deze beschrijvingen! 5 Te veel Flash: Flash video heeft grote impact op de kijker, maar niets op de crawler. Nogmaals, ziet het een spatie. Flash is geweldig in beperkte mate gebruik maakt. Als u een alle FLASH site of een introductiepagina die een grote FLASH voetafdruk met weinig inhoud heeft, heb je een SEO-nachtmerrie! 6 Hoe maak je een SEO Friendly Website voor Beginners
Te weinig inhoud: ten slotte, de inhoud is koning! Als er niet voldoende inhoud, dan is SEO is bijna onmogelijk. Waarom? Nou, in de inhoud zijn u kundig voor lichaamsbouw dichtheid van zoekwoorden en zinnen. Deze dichtheid is dan gemeten aan de titel, beschrijving, trefwoorden/zinnen en alt-codes. In deze mengeling is dat uw site is gerangschikt als een SEO vriendelijke site.

Tips & waarschuwingen

  • Google ziet alleen drie-niveaus diep, dus de structuur van uw site voor slechts drie niveaus. Wilt u hulp bij het analyseren van uw site, kunt u contact opnemen met succes door het ontwerp voor een gratis analyse van de website/SEO/e-commerce.
  • Maak niet uw titels of beschrijvingen te lang. Voor een titel is 70-tekens optimaal. Voor een beschrijving is 150-tekens optimaal. Ga niet gek met zoekwoorden en zinnen ofwel. Met 50 gebeurt er niets als niemand is op zoek naar hen. Kies drie tot vijf goede, goed geselecteerde, zoekwoorden/zinnen en optimaliseren voor.