Hoe maak je een schuivende diavoorstelling in Windows Movie Maker

Windows Live Movie Maker kunt u digitale foto's aan een filmproject om een diavoorstelling van uw favoriete afbeeldingen toevoegen. Movie Maker bevat veel visuele overgang effect hulpmiddelen voor het weergeven van afbeeldingen in filmbestanden. Om te maken een schuivende effect van slideshow, gebruikt u de geanimeerde Slide Down samen of schuif naar beneden Gap visuele effecten.

Instructies

1

Start Windows Live Movie Maker. Open de map van de computer met de foto's die u wilt omzetten in een slideshow op Movie Maker.

2

Selecteer de afbeeldingen die u wilt importeren in Movie Maker. Sleep de geselecteerde afbeeldingen en zet ze neer op de open Movie Maker-programmavenster. Movie Maker importeert de afbeeldingen naar het storyboard en de tijdlijn deelvenster.

3

Klik op markeren van beelden in Movie Maker, en vervolgens slepen en neerzetten hen naar uw gewenste positie in de tijdlijn en het storyboard.

4

Klik met de rechtermuisknop op een afbeelding in het deelvenster lijn van storyboard en tijd. Klik op "Alles selecteren" in het contextmenu Markeer en selecteer alle afbeeldingen.

5

Klik op het tabblad "Animaties" in het hoofdmenu lint. Blader door het deelvenster groep overgangen om alle beschikbare overgangseffecten weer te geven.

6

Beweeg uw muisaanwijzer over de "Schuif omlaag Together" en "Slide Down Gap" overgang effecten pictogrammen om te bekijken hoe elk effect op uw diavoorstelling in het voorbeeldvenster aan de linkerkant kijkt. Beide effecten schuiven de afbeeldingen in de diavoorstelling, maar de tweede optie voegt een kloof tussen elke afbeelding. Klik op uw voorkeurs schuivende effect toe te passen op de geselecteerde afbeeldingen.

7

Klik op "Bestand" gevolgd door "Save Project" de diavoorstelling als een film Maker-projectbestand opslaan, of klik op "Film opslaan" om de uitgang van de diavoorstelling als een filmbestand.

Tips & waarschuwingen

  • Video clips toegevoegd aan het storyboard Movie Maker kunt u ook het effect Schuiven toepassen.