Hoe maak je een roterende iPod stijl Slideshow in Flash

Hoe maak je een roterende iPod stijl Slideshow in Flash


Maken van een diavoorstelling van uw afbeeldingen is een populaire manier weer te geven. Er zijn een aantal weergaveopties, vooral bij gebruik van software programma's zoals Adobe Flash. Flitser kunt u het ontwerpen van unieke, moderne projecten, met inbegrip van een roterende iPod stijl slideshow.

Instructies

1

Ga naar de website Adobe Flash (zie bronnen) en klik op de "Download gratis Trial voor Mac en Windows" tabblad of de "Koop nu" als je wil om het te kopen.

2

Installeren van Flash en open vervolgens het programma door te klikken op het pictogram. Ga naar het menu "Foto's" en selecteer 'Voeg afbeeldingen toe'. Blader naar de locatie of de map op uw computer die in het bezit van de foto's die u wilt uploaden naar Flash. Selecteer de afbeeldingen.

3

Voeg een kop en een beschrijving van de foto's die u hebt geselecteerd in de desbetreffende vakken, indien gewenst.

4

Ga naar "Eigenschappen van fotocollage" en selecteer het tweede tabblad getiteld "Beelden." In dit venster, selecteer het aantal segmenten, de draairichting en de vertraging tussen rotaties die u wilt aan uw diavoorstelling worden toegepast. Klik op het tabblad "Geavanceerd" in de linkerbenedenhoek van het scherm aan te passen van het overgangseffect.

5

Klik op het tabblad "Omschrijving" aan te passen de achtergrondkleur en het lettertype van kop en beschrijving.

6

Klik op het tabblad 'Publiceer' wanneer u tevreden met de instellingen van uw diavoorstelling bent. Selecteer de publicatie methode die u wilt, "Publiceren op Folder" of "Publiceren naar FTP-Server," door het controleren van de cirkel aan de linkerkant van beide opties.

7

Sluit het programma af. Klik op "Ja" wanneer het u vraagt of u wilt uw diavoorstelling opslaan. Voer een naam in voor uw project, bladeren en kies een map om uw project in te slaan en klik op "Opslaan".

Tips & waarschuwingen

  • Flash Photo Gallery Maker genereert een code. U kunt het plakken op elke pagina die u wilt toevoegen van uw foto slideshow.