Hoe maak je een roos-Out toetsenbord briefwisseling

Hoe maak je een roos-Out toetsenbord briefwisseling


Het is mogelijk om verschillende patronen en afbeeldingen met alleen het toetsenbord te maken. Kunt u iets van een kitten aan een wolk of een hart van liefde. Als u de ontwerpen rechtstreeks in een e-mail of chat-venster typt, zal velen van hen zijwaarts, maar ze zijn nog steeds heel effectief. U kunt de kunst in een willekeurige teksteditor zoals Word, Kladblok of TextEdit tekenen voor Mac.

Instructies

1

Open uw tekstverwerkingsprogramma. Wijzig het lettertype Courier of Monaco. De kunst ziet er veel beter in een lettertype met vaste breedte, zoals deze.

2

Type een "@" gevolgd door een ")". U hebt nu de bovenkant van de roos. Te maken van de stengel Typ drie streepjes "---", gevolgd door een enkel aanhalingsteken te maken van het eerste blad. Typ twee meer streepjes "--", en een komma voor uw tweede blad ",". Uw rose zal er zo uitzien @)---'--,---. De roos ziet er veel beter in de programma's die hierboven vermeld.

3

Markeer de roos en klik op de "CTRL"-toets. Terwijl u bent houd de toets ingedrukt en klikt u op "C" als u wilt kopiƫren van uw roos. Ga naar uw bericht, of waar u wilt plaatsen de roos. Klik op de "CTRL"-toets ingedrukt en klik op "V" om de roos in positie plakken.