Hoe maak je een RJ45-kabel 1

Hoe maak je een RJ45-kabel 1


Cat 5-kabels met RJ-45-aansluitingen kunnen u verbinding maken met uw thuis- of bedrijfsnetwerk. Deze kabels kunnen vrij duur, maar kunt u uw eigen kabels voor minder geld. Maken van uw eigen Cat 5-kabel met RJ-45-aansluitingen kunt maken van een kabel die de perfecte lengte voor uw situatie. Het proces van het creƫren van de kabel duurt slechts een paar minuten.

Instructies

1

Plaats ongeveer 2 duim van de Cat 5-kabel in de draad-stripper. De buitenste jas van de draden trekken zonder snijden of plukt een van de draden.

2

Rechtzetten van de blootgestelde draden in de Cat 5-kabel zodat ze gemakkelijker mee kunt werken. Gebruik het gereedschap van de stripper draad af te snijden ongeveer 1 inch van de draad zodat het past in de RJ-45 jack.

3

Regelen van de draden van links naar rechts in de volgende volgorde: groen-witte, groene, oranje-wit, blauw, blauw-wit, oranje, bruin-wit en bruin.

4

Alle van de draden in de RJ-45 aansluiting met de platte kant van de aansluiting naar boven plaatsen. Duw alle van de draden zoveel mogelijk in de aansluiting.

5

De RJ-45 stekker aansluit op uw draad gereedschap plooien. Druk naar beneden op de krimptang de connector op de draad Crimp.

6

Herhaal de procedure voor het toevoegen van de RJ-45 jack aan het andere uiteinde van de kabel. De gekleurde draden moeten exact dezelfde manier worden ingevoegd in de RJ-45 aansluiting voor beide uiteinden van de Cat 5-kabel.