Hoe maak je een reisbrochure op Microsoft Word 2007

Microsoft Word 2007 kan de Microsoft Office-Suite belangrijkste tekstverwerker, maar het kan veel meer doen dan alleen het verzamelen van tekst op een pagina. Word geleverd met een aantal verschillende DTP-sjablonen waarmee uw computer in een promotie materiaal-making machine omzetten kunt. Voor uw volgende reis brochure project, kan Microsoft Word helpen u gebruiksklaar binnen minuten.

Instructies

1

Websites voor de reisbestemming die de brochure is voorzien, zoals de stad kamer van Koophandel of van de Braziliaanse minister van buitenlandse site bezoekt. Kijk voor meer informatie over toeristische attracties, feiten en cijfers, historische plaatsen, beroemde inwoners en belangrijke reisinformatie zoals paspoort eisen, weer, hoog reisseizoen en waar u wilt verblijven.

2

Open Microsoft Word 2007, pull-down het menu "Bestand" en klik "Nieuw". Wanneer het deelvenster "Nieuw Document" wordt geopend, typt u "brochure" in het vak "Zoeken online naar" en klik "Go".

3

Blader door de resultaten en klik op een koppeling als u wilt bekijken van de brochure-sjabloon. Klik op de "Download" knop en binnen enkele ogenblikken de brochure zal openen in een nieuw Word-venster op het scherm.

4

Markeer een kop op de brochure en het type eroverheen met uw eigen, zoals "Raleigh (North Carolina): bezoek aan de hoofdstad Acorn stad." Herhaal dit om andere nieuws op de brochure met onderwerpen als "Things to Do," "Waar te blijven," wijzigen "What to Eat" en "Wat u moet weten." Gebruik de tekstwerkbalk aan de bovenkant van het scherm van Word wijzigen van het lettertype, de grootte en de kleur van de de krantenkoppen.

5

Markeer een tekstvak onder een kop en een type eroverheen met uw eigen gegevens. Omvatten een scala aan toeristische attracties, zoals musea, sportieve arena's, bars, winkelcentra en antiekwinkels, in de sectie "Wat to Do". Voor de sectie "Wat u moet weten" adviseren u lezers over dingen zoals "deze stad 100 + graden temperaturen van mei tot augustus ervaringen", of "Out van stad gasten ontvangen een gratis bus pass; gewoon laten uw licentie zien."

6

Klik eenmaal op een tijdelijke aanduiding voor afbeelding op de brochure te markeren en druk op de "Delete" toets om het te verwijderen. Open het menu 'Insert', klik op "Afbeelding" en selecteer "Clip Art." Typ een woord of woordgroep, zoals "reizen," "bagage", "Vliegtuig", "palmboom" of "hotel" in het vak "Zoeken naar" en klik op "Go". Blader door de resultaten en dubbelklik op een afbeelding toe te voegen aan de brochure. Herhaal dit om te veranderen alle beelden op de brochure.

7

Een locatie-specifieke foto toevoegen door trekken van het "Invoegen" menu, op "Afbeelding" te klikken en te kiezen "bestand." Blader naar de digitale foto's op uw computer en dubbelklik op de afbeelding om deze te openen op de brochure. Foto's kunnen worden gedownload van websites van de stad of staat of van gratis stock kunst websites.

8

Markeer de tijdelijke aanduiding voor contact informatiepaneel op de brochure en vervangen door uw eigen, zoals reisbureau operatie uren of manieren contact opnemen met de kamer van Koophandel. Een telefoonnummer, website, e-mailadres of andere manier interesse reizigers moeten contact met u opnemen. Schakel het contact paneel volledig, klik eenmaal op het tekstvak en druk op de "Delete"-toets op het toetsenbord.

9

Pull-down de "File" menu en klik op "Save As." De brochure een naam en sla het op uw computer.