Hoe maak je een registersleutel

Het register in Windows slaat informatie die belangrijk is voor uw besturingssysteem uit te voeren. Programma's installeren en Windows-instellingen bevinden zich in het register. Wijzigen of maken van een registersleutel kunt uw toepassingen of Windows soepeler lopen. Als je virussen, vallen ze meestal dit deel van de computer. Verwijderen van programma's onjuist kan veroorzaken registerfouten. Het is belangrijk om uw register te beschermen tegen schadelijke bestanden en fouten. U kunt een registersleutel handmatig voor een programma of een Windows-omgeving.

Instructies

1

Gebruik de optie "Uitvoeren". In Windows XP, klikt u op de knop "Start" en vervolgens "Run" om dit te openen. In Windows Vista, druk op de knop "Start" en ga naar "Alle programma's" en vervolgens "Toebehoren." Scroll naar beneden en klik op de snelkoppeling "Run". Ingang "Regedit" in de "Open" lijn. Klik op "Ok".

2

Kies een map in het "Register-Editor" scherm. Er zijn bepaalde mappen voor hardware en software. Andere mappen bevatten componenten, beveiliging en systeem. Voordat u een registersleutel maken, open de juiste map voor uw informatie.

3

Klik op "Bewerken" op de werkbalk. Selecteer "Nieuw" en vervolgens "sleutel." Voer de naam van de sleutel map. Klik met de rechtermuisknop op het grote vak aan de rechterkant van het scherm. Selecteer "Nieuw". U hebt verschillende opties om uit te kiezen afhankelijk van het type sleutel uw wens om te creƫren. Het gaat hierbij om tekenreeks en binaire waarden of meerdere tekenreeksen. Klik met de rechtermuisknop op de tekenreeks om de instellingen te wijzigen.

Tips & waarschuwingen

  • Wijzig bestaande registersleutels niet als u onbekend met het proces bent. U kan schade aan uw Windows-besturingssysteem of stoppen met bepaalde programma's correct worden uitgevoerd.