Hoe maak je een ProBoards Forum

Hoe maak je een ProBoards Forum


Een on line forum is een geweldige manier om feedback te krijgen van uw lezers. Het is ook een geweldige kans om een robuuste online community op te bouwen. Bouw uw eigen prikbord van kras zou echter, de minst, ontmoedigend. Met behulp van de ProBoards-service kunt u uw eigen prikbord kostenloos. Bericht bestuur creatieproces is relatief eenvoudig en moet niet meer dan een paar minuten duren.

Instructies

1

Ga naar de registratiepagina van de ProBoards op proboards.com/create_free_forum.

2

Voer een aangepaste URL voor uw forum ProBoards in de notatie [yourforumname]. proboards.com. Het aanmeldingsformulier zal u vertellen of de URL beschikbaar is. Als het reeds is genomen, voert u een nieuwe URL.

3

Voer uw naam, e-mailadres en wachtwoord in de tekstvakken beschikbaar.

4

Voer je geboortedatum met behulp van het pull-down menu's maand, dag en jaar.

5

Kies een forum-categorie uit het drop-down menu. Als u niet zeker welke categorie u kiezen bent moet, enkel de rubriek kiezen die het dichtst benadert.

6

Vul de CAPTCHA-test "bewijzen dat u menselijk bent." Lees de Servicevoorwaarden van de ProBoards. Vink het vakje "Ik ga akkoord met de ProBoards-Terms of Service".

7

Klik op de knop "Aanmelden".

8

Log in om uw e-mailaccount. Open de "ProBoards Forum gemaakt" e-mail die u hebt ontvangen. Klik op "Hier klikken om te activeren!"