Hoe maak je een prisma in Solidworks

Hoe maak je een prisma in Solidworks


SolidWorks is een drie-dimensionale opstelling programma gebruikt voor het ontwerpen van nieuwe projecten op het gebied van engineering en het platform. Het is mogelijk om een object binnen Solidworks, zoals elektronica, gebouwen of zelfs eenvoudige driedimensionale vormen te maken. Een van de shapes die kunnen worden gemaakt is een prisma. Maken dat prism alleen vereist een tweedimensionale tekening van de figuur of de Schepper kennis van het prisma afmetingen.

Instructies

1

Open Solidworks op uw computer. Klik op het menu "Bestand" van de linkerbovenhoek van het scherm programma, en scroll naar beneden naar de uitgezocht "opkomend". Hiermee opent u een nieuw project waarin u uw prism weergave kunt opslaan.

2

Selecteer "Deel" van het menu dat wordt geopend na het selecteren van "New". Klik op 'OK'.

3

Klik eenmaal op de "opdracht" menu Manager bij de bovenkant van uw scherm. Scroll naar beneden en selecteer "Schets Menu." Klik op een van de vlakken die presenteerde op het scherm (x, y, z) om te kiezen van een vlak waarop te schetsen van de basis van uw prism.

4

Eerst de veelhoek selecteert de verschillende knoppen op de bovenkant van uw scherm die verschillende shapes weergeven. Kies de vorm die dezelfde vorm heeft als uw prism vertegenwoordigt. Bijvoorbeeld, als u een driehoekig prisma hebt, klik op de driehoek-knop. Hebt u een rechthoekig prisma, klik op de knop rechthoek.

5

Beweeg de muis naar beneden naar het midden van uw scherm programma waar het leeg vlak met rasterlijnen wordt weergegeven. Klik en sleep uw muis over het scherm om uw shape te maken. Laat de muisknop los wanneer u hebt gemaakt de veelhoek tot de geschatte grootte en de vorm die u wenst.

6

Dubbelklik op elke regel van de shape om te openen een nieuw venster waarin u de afmetingen van uw prism base kunt invoeren. Verwijzen naar uw schema voor deze waarden. Wanneer u hebt volledig gedefinieerd de afmetingen van de vorm, verandert de regels kleur van blauw naar zwart.

7

Klik op de knop opdracht Manager opnieuw vanaf de bovenkant van uw scherm en selecteer "Diepte baas/Base." Een venster zal verschijnen dat u moet een diameter invoeren. Dit is de lengte van uw prism of hoe ver u wilt Geef diepte van de basis vorm. Verwijzen naar uw schema voor deze waarde. Klik op 'OK'. SolidWorks zal u tonen een animatie diepte van uw vorm in een driedimensionale prisma.