Hoe maak je een Poster van een aangepaste auto

Er zijn een aantal redenen die u misschien wilt maken een poster van een aangepaste auto. Misschien u het bevorderen van een auto show, of misschien wilt u gewoon een poster van een geweldig uitziende auto. Wat is uw reden, maken een poster van een aangepaste auto een relatief eenvoudig proces als u een computer en een grafisch programma zoals Photoshop.

Instructies

1

Krijgen van een foto of tekening van de auto die het onderwerp van je poster worden zal. U kunt in een tekening of foto scannen of uploaden en opslaan op uw computer. Misschien vindt u ook een publieke domein foto of tekening dat u wilt gebruiken voor uw poster. Wanneer u uw image hebt geselecteerd, opslaan.

2

Open een nieuw document in Photoshop of een soortgelijk grafisch programma zoals Corel Draw of Art Rage (zie bronnen). Instellen van de afmetingen van uw poster in termen van breedte en lengte; voor gedrukte documenten, zal u wilt opslaan van de resolutie tot ten minste 150 pixels.

3

Beslissen over een achtergrondafbeelding, patroon of kleur voor uw poster en welke maat je wilt uw rand. U kunt een eenvoudige achtergrond met behulp van slechts een kleur, of kun je in een extra foto als achtergrond. Als u in een foto brengen, de grootte aan te passen van uw affiche afmetingen.

4

Maak een nieuwe laag en brengen in uw image aangepaste auto. Het "magnetische gereedschap" kunt u uw auto selecteren. Vervolgens, ga naar "Selecteer" Klik op "Inverse" en de vreemde elementen in de foto die een deel van uw afgewerkte ontwerp zal niet verwijderen. Hoe kunstzinnige die u wilt maken van uw afbeelding is aan jou. Er zijn een aantal filters en andere hulpmiddelen in Photoshop arsenaal die u toestaan om uw poster als eenvoudig of uitgebreid te maken als u nodig hebt. Vergeet niet om op te slaan van elk nieuw element aan een afzonderlijke laag, als hierdoor u gemakkelijker terug te gaan naar een vorige stap en uw afbeelding in een andere richting te nemen kunt als u wilt.

5

Print je poster op 11-door-17 papier kunt u aanschaffen bij de levering van een kantoor of een retail winkel zoals nietjes of Walmart (zie bronnen). Wenst u een poster grotere than11 door 17, is het professioneel afgedrukt waarschijnlijk je beste optie. In dit geval moet u uw image op een CD opslaan als JPEG met een hoge resolutie.