Hoe maak je een Poster met behulp van PowerPoint

Hoe maak je een Poster met behulp van PowerPoint


De software van de Microsoft PowerPoint opgenomen als onderdeel van de presentatie-maker van de Microsoft Office-suite kan worden uw optie voor het maken van diavoorstellingen en verzamelen van gegevens en foto's samen, maar u zult vinden in andere toepassingen voor het programma. Je bent niet beperkt tot op het scherm dia's met PowerPoint. Gebruik PowerPoint te werven van een publiek voor uw volgende show, leden vestigen uw club vergadering of om kopers voor uw aanstaande werf verkoop door het creëren van een poster die aandacht grijpt.

Instructies

1

Open PowerPoint. De standaardwaarden van het programma tot een standaard formaat presentatie met één dia wanneer het wordt geopend. Klik op het tabblad "Bestand" en klik "Nieuw". Het deelvenster beschikbare sjablonen en thema's wordt geopend.

2

Dubbelklik op de map "Meer categorieën", de laatste optie in de buurt van het midden van het scherm. Dubbelklik op de map "Posters" en de poster van de beschikbare sjablonen te bekijken. Als geen van deze oproep, klikt u op het tabblad "Bestand" om uit het deelvenster beschikbare sjablonen en thema's terug naar de oorspronkelijke standaarddia. Klik op de tab "Ontwerp", klik op de knop "Pagina-instelling", open het menu "Dia's formaat voor" en klik op 'Custom'. Typ uw voorkeur poster dimensies, zoals 24 inch breed door 36 inch hoog en klik op de knop "OK". Het formaat van de dia automatisch op de PowerPoint-werkruimte.

3

Klik op uw cursor in het vak "Klik op Toevoegen titel". Typ de kop van de poster, zoals "Join de toneelclub!" Klik op de rand van het tekstvak en sleep het naar de bovenkant van de poster.

4

Markeer de woorden in de kop, klikt u op het tabblad "Start" op de bovenste taakbalk en de lettertype-sectie van de werkbalk gebruiken om te wijzigen van het lettertype, de tekengrootte en de kleur van de van de kop.

5

Klik op uw cursor op de "Klik aan toevoegen ondertitel" vak en typ aanvullende poster details, zoals de datum, het tijdstip en de locatie van de club bijeen, hoe te reageren, wat te doen en wat te dragen. Herhaal het proces van klik-en-belemmering om te verplaatsen van het vak aan de onderkant van de poster, dan veranderen de woorden verschijning met het tabblad Start als voorkeur.

6

Illustraties toevoegen aan de poster door te klikken op het tabblad "Invoegen" en "Clip Art" te klikken. Typ een woord of woordgroep in het "Zoeken naar" vak, zoals "theater," "tickets", "honkbal" of "Breinaalden" en klik "Go".

7

Blader door de beschikbare grafische en dubbelklik op een toe te voegen aan de poster. Het naar hun plaats sleept en resize het als voorkeur. Herhaal om meer afbeeldingen toevoegen.

8

Klik op het tabblad van de "Design" aan de bovenkant van het scherm. Blader door de thema's in het midden van de werkbalk; Beweeg over een thema-vak om te zien hoe uw poster eruitzien met die achtergrond en de kleuren. Dubbelklik op het vak van een thema om direct uw poster die modellen.

9

Klik op het tabblad "Bestand" en selecteer "Save As." Typ een naam voor de poster en sla het op uw computer.

Tips & waarschuwingen

  • Na het maken van uw poster op PowerPoint, moet u het tot leven te brengen. De meeste thuis printers kunnen niet overweg met iets groter is dan een pagina van 8,5 bij 11 inch, wordt afgedrukt zodat u moet uw bestanden opslaan en neem ze mee naar een drukkerij. Oproep vooruit; Sommige printers kunt u e-mail van uw bestanden om op te slaan u een reis. Printers kunnen ook je poster afdrukken op andere materialen die niet zou in een basic printer, zoals metalen folie of vinyl passen.