Hoe maak je een Poster Carnaval

Hoe maak je een Poster Carnaval


Een carnaval komt naar de stad betekent een neon-heldere nachtelijke hemel, luid geschreeuw van opwinding als de tandwielen van een achtbaan raster, geuren van katoen snoep en, indien het de bedoeling goed, grote menigten. Voor meer mensen aantrekkelijk je carnaval door het met een poster reclame. U hoeft niet om geld uitgeven aan een grafisch ontwerper of artiest voor de poster, wanneer u alles vereist al op uw computer wellicht. Maak een poster carnaval en uitnodigen van leden van de Gemeenschap aan het "ride" van hun leven.

Instructies

1

Verzamel beelden voor de poster carnaval door herziening van de bestaande bestanden die mogelijk beschikbaar zijn uit eerdere gebeurtenissen of door het nemen van foto's van carnaval preparaten. Dit is optioneel.

2

Open een programma voor desktoppublishing zoals Adobe InDesign of Microsoft Publisher. Ook kunt u een tekstverwerkingsprogramma zoals Microsoft Word.

3

De afmetingen voor de poster instellen door te klikken op van het programma "Page Layout" of "Paginaontwerp" tabbladen. Kies 'Aangepast,' "Meer pagina maten" of "Pagina-formaat". Dimensies zoals "18 inch" in het vak "Breedte" en "24 inch" invoeren in het vak "Hoogte", een gemeenschappelijk posterformaat. Klik op de knop "OK" en de software resizes op posterformaat.

4

Klik op het "Invoegen" menu of tabblad op de bovenkant van het scherm software. Kies de knop "Afbeelding" of "Image"-optie. Blader naar een digitaal beeld van een eerdere carnaval of thema foto te gebruiken. Dubbelklik op de afbeelding toe te voegen aan de poster en extra afbeeldingen toe te voegen zoals gewenst. Extra afbeeldingen toevoegen door te klikken op de knop "Clip Art" op de software en door te zoeken naar carnaval-gerelateerde afbeeldingen zoals clowns, vuurwerk en Ferris wielen. Dubbelklik op de afbeeldingen om ze te voegen aan de affiche.

5

Klik in de buurt van de bovenkant van de poster of een tekstvak toevoegen door te klikken op de optie "Tekstvak tekenen" op het lint. Typ de kop van de poster, zoals "Carnaval Comes to Town zaterdag tot en met zaterdag!" De tekst zo aanpassen dat het een potentiële lezer over uw evenement informeert.

6

Markeer de tekst en uit te breiden met behulp van de opties in "Home" van het tabblad Lettertype sectie, "Type" werkbalk of door rechts te klikken en te selecteren "Lettertype."

7

Extra tekst toevoegen aan de affiche, met inbegrip van informatie over de carnival inhoud zoals voedsel, spellen en attracties; locatie en routebeschrijving; kosten voor parkeren, toelating, ritten, voedingsmiddelen en amusement; en details op hoe krijg ik meer informatie zoals een telefoonnummer website of coördinator.

8

Klik op het tabblad "Bestand" of menu. Klik op "Opslaan als". Typ een naam voor de carnaval poster en klik op de knop "Opslaan".

Tips & waarschuwingen

  • Een poster van de carnaval Brazilië's beroemdste vakantie vieren op vrijwel dezelfde manier als u zou een circus carnaval te maken. In plaats van circus-thema foto's en tekst, afbeeldingen van Brazilië en Carnaval websites, samen met feiten over de vakantie en het vieren van het te gebruiken.