Hoe maak je een politieke Website

Wilt u een expert worden? Of denk je dat de resolutie geconfronteerd met uw gemeenteraad echt een slecht idee is? Hoe dan ook, u kunt een website als u wilt informeren van het publiek of slechts vent uw frustratie over het politieke systeem te maken. Het Internet heeft de potentie om zet iedereen in een burgerjournalist of een leunstoel pundit. U hoeft niet te worden een gesyndiceerde columnist met een graad in politieke wetenschap te krijgen van uw politieke opvattingen gepubliceerd. Gewoon beginnen met uw eigen website en beginnen posting.

Instructies

1

Bepalen wat u precies wilt uw website over. Is het nationale politiek dat u interesseert? Of ligt uw passie bij problemen de gemeenteraad? Wilt u uw website aan de deugden van uw partij of alleen één kandidaat evince? Wilt u alleen mensen over problemen met opvoeden of zich bezighouden met levendige discussie?

2

Brainstormen over een aantal onderwerpen rond uw belangrijkste onderwerp en schetsen enkele ideeën voor artikelen of berichten. Over een half dozijn korte artikelen zal genoeg zijn voor uw aanvankelijke lancering. Maar u zult ook willen plannen een paar meer artikelen voor toekomstige posten. Vergeet niet dat de websites die steeds vaker worden bijgewerkt meer klappen krijgen. Houd een lijst met mogelijke toekomstige onderwerpen en probeer uw site over één keer per week bij te werken.

3

Verder kijken dan de daily news voor uw onderzoek. Mensen krijgen regelmatig nieuws de hele tijd. Uw website wil iets nieuws aan de mix. Als u denkt dat een heffing van de new city een slecht idee is, praten over die zal worden beïnvloed en waarom het is negatief voor de gehele Gemeenschap. Niet alleen bieden cijfers en statistieken; persoonlijk belang verhalen kijken. Als bescherming van het milieu op uw agenda, kunt u praten over de gevolgen van verontreinigende stoffen op een lokale omgeving. Maar, ook praten met de mensen die in van de fabriek dienst zijn. Vergeet niet dat er altijd twee kanten aan elk verhaal.

4

Sterke argumenten te presenteren. Sommige mensen die uw site bezoeken kan het onderwerp onderzoeken alvorens een besluit te nemen voor zichzelf. U kunt relevante en betrouwbare informatie moet verstrekken. Anderen kunnen al hun gedachten samengesteld. Mensen hebben meestal een sterke emotionele banden aan politieke kwesties. Als u zwaaien van iemands advies in uw richting wilt, huidige sterke logische argumenten ondersteund door feiten.

5

Als u wilt dat uw website een impact te maken, mensen vertellen wat ze kunnen doen om veranderingen te bewerkstelligen. Niet alleen vertellen dat er iets slecht voor het milieu is; het bieden van alternatieven voor het probleem.

Tips & waarschuwingen

  • U kunt een reguliere website of een blog. Een reguliere website werkt beter als u gewoon wilt overtuigen of uw publiek op de hoogte. Een blog is meer bevorderlijk voor die discussie aangezien het toestaat uw lezers om commentaar te posten. Ook, blogs zijn over het algemeen ingesteld beter voor meer frequente posten.
  • Bij het onderzoeken van uw gegevens, wees op uw hoede van statistieken voor politieke doeleinden gebruikt. Bemonstering van maten en groepen kan worden gemanipuleerd om statistieken gebaseerde argumenten beïnvloeden.