Hoe maak je een pijl met te typenWanneer u tekst op een toetsenbord van de computer typen, het gebruik van symbolen kan geven uw woorden toegevoegd belangstelling en steun. Symbolen kunnen ook geven u nuttige snelkoppelingen die verminderen de hoeveelheid woorden en letters die u moet invoeren. Het gebruik van pijlen kunnen vooral nuttig zijn in tekst om de aandacht van de lezer aan specifieke gedachten. Gebruik een sneltoets of menuopties van uw tekstverwerker om een pijl met typen om te maken een bericht beknopt.

Instructies

Numeriek toetsenblok

1

Druk op de "Num Lock"-toets om te activeren het numerieke toetsenblok op uw computer. Na activering ziet u een lampje op het toetsenbord. Voer alle nummers met behulp van het numerieke toetsenblok.

2

"Alt + 24" typt in een verticale "pijl omhoog" of "Alt + 25" voor een "Down" pijl. Maak een pijl die wijst zowel op en neer door het invoeren van "Alt + 23".

3

"Alt + 26" typt in een horizontale pijl aangebracht die "Recht" of "Alt + 27" om een pijl "Left". Het maken van een pijl die wijst zowel rechts als links door te voeren "Alt + 29".

4

Toevoegen van tweepuntige pijl naar links of rechts door het invoeren van "Alt + 0171" voor een "pijl" of "Alt + 0187" voor een "Right" pijl.

Menu-opties

5

Navigeer naar de optie "Programma's" op het menu en selecteer "Accessoires", "Systeemwerkset" en "Tekens".

6

Scroll naar beneden totdat u de pijl die u binnen de tekens die worden vermeld wenst. Klik op een pijl en klikt u op "Selecteren"--de pijl verschijnt in het vak aan de onderkant van het venster.

7

Klik op "Kopiƫren" om de pijl kopiƫren naar uw klembord. Druk op "Control" en "V" gelijktijdig te plakken de pijl op uw locatie van keuze.