Hoe maak je een pijl in PowerPoint meer dik

Hoe maak je een pijl in PowerPoint meer dik


De tekengereedschappen in PowerPoint kun je een overvloed aan basisvormen te tekenen, met inbegrip van pijlen. De fundamentele pijl, echter niet past bij uw behoeften. U kunt fijne aanpassingen aanbrengen met pijlen-- of een shape--in PowerPoint met grepen die op het object verschijnen wanneer het is geselecteerd. Bovendien, heeft de manier waarop u in eerste instantie tekent voor de pijl een effect op hoe dik het is, op het eerste. U kunt de pijl bewerken na het trekken van het wijzigen van de dikte.

Instructies

1

Start PowerPoint. In de presentatie die u wilt bewerken, selecteert u het "Invoegen" tabblad.

2

Selecteer "Vormen", en vervolgens een van de pijlen die u wilt tekenen. Selecteer en sleep op de dia op de pijl te trekken. Hoe meer foreshortened de vorm die u tekent, de magerder de pijl zal worden. De dikte van de pijl aanpassen terwijl u het tekent. Laat de muisknop los wanneer de pijl eruitziet zoals u wilt.

3

Aanpassen van de dikte van een pijl die al gemaakt door deze te selecteren. Verschillende grepen weergegeven rond de pijl. De witte handgrepen op de hoeken kunnen u het formaat van de hele shape wijzigen. U kunt de pijl dikker maken. De groene greep boven kunt u de pijl, roteren, als u wilt. De gele diamanten laat u de controle van de afzonderlijke aspecten van de pijl, zoals de dikte van de schacht. Klik en sleep de gele greep op de schacht van de pijl om het te maken meer of minder dik. De andere pijlen aanpassen de grootte van de pijl hoofd en gebogen pijlen, de grootte van de curve.

Tips & waarschuwingen

  • Zodra u hebt gemaakt de pijl de gewenste lijndikte, kopieer en plak de pijl naar de andere locaties in uw presentatie zo nodig als u wilt dat een consistent uiterlijk voor uw pijlen.