Hoe maak je een Piano in FlashAdobe Flash is een soort van "sky is the limit" van programma als het gaat om het bedenken van en uitvoering van ideeën voor een website of applicatie. Van de meest fundamentele van banner-advertenties website naar gesofisticeerde full-functie websites, er zijn niet veel dingen die u op het net ziet dat flitser niet en nog veel meer dingen die u zien zult dat alleen Flash kan doen. Sommige voorbedachtheid, toewijding en een gezonde dosis van programmeren met ActionScript maken een Piano met behulp van Flash vindt, maar het is een redelijke taak.

Instructies

Verzamelen van uw muziek

1

Uw geluiden die met behulp van de computer aangesloten microfoon opnemen. Maak je geen zorgen over de lengte van elke ToetsIndrukken (KeyPress), later als die u het geluid naar beneden om een uniforme lengte met het geluidsprogramma dat u gebruikt zal bewerken. Elke noot opnemen als een enkel bestand.

2

Bewerk uw notities voor duidelijkheid in uw programma opnemen van geluid. Zorg ervoor dat elk geluid speelt voor de zelfde hoeveelheid tijd voor consistentie. Normaliseren het audiovolume van elk bestand. Sla elk bestand in een map waar u uw Flash-project zal houden.

3

Klik op "Bestand > importeren > importeren in bibliotheek" opdracht in het menu importeren al uw piano notities in uw bibliotheek klaar te zijn voor gebruik.

Maken van uw toetsenbord

4

Gebruik de werkbalk om het tekenen van het toetsenbord, maar u zou willen presenteren aan uw publiek. Zorg ervoor dat terwijl u tekent dat u de sleutels scheiden zodat kunt u elk van hen in een filmclipsymbool.

5

Dubbelklik op uw sleutelsymbool en druk op de knop "Laag invoegen" op de tijdlijn om tweemaal in te voegen van de twee nieuwe lagen boven de huidige.

6

De bovenste laag vergrendelen door te klikken op de kleine stip onder de kolom vergrendelen die correspondeert met de laag en naam van de laag "Acties". Klik met de linkermuisknop op het eerste hoofdframe en druk op "F9" aan open het deelvenster Handelingen. Een stop-opdracht invoegen:

Stop();

7

Klik met de rechtermuisknop op het tweede frame van de tweede laag en kies "Insert Keyframe". Klik om te openen van uw bibliotheekvenster en sleep het geluid dat u hebt geïmporteerd die past bij de sleutel die je bezig bent. Plaats het geluid rechtstreeks in het werkgebied. U zal niet alles zien op het podium, maar uw laag in de tijdlijn geeft er is een wavefile er.

8

Klik op een hoofdframe invoegen in laag 3 en wijzig het uiterlijk van uw sleutel om aan te geven dat het wordt ingedrukt. Als u niet wijzigen van het uiterlijk van uw sleutel wilt, dan gewoon Selecteer het tweede kader van de derde laag en druk op "F5" een nieuw frame in plaats van een hoofdframe invoegen. (Deze stap is optioneel).

Code van uw toetsenbord te laten functioneren

9

Dubbelklik op een leeg gebied van het werkgebied om terug te keren naar het hoofdniveau van uw Flash movie. Verder herhaalt u stap 2 tot en met 5 in sectie 2 totdat alle toetsen zijn gedaan.

10

Selecteer het eerste hoofdframe in de hoofdmap van uw film en F9 "" om te open het deelvenster Handelingen. Wijzig deze eenvoudige code voor elk van uw sleutels om het toetsenbord geluid wanneer een toets wordt ingedrukt:

middleC.onRelease = functie () {}
this.gotoAndPlay(2);
}

11

Druk op "Ctrl + Enter" om te testen uw film.