Hoe maak je een persoonlijke map in Outlook Express

Hoe maak je een persoonlijke map in Outlook Express


Outlook Express is een e-mail client doorgaans gebruikt door bedrijven en hun werknemers. Zoals de meeste andere e-mailclients biedt Outlook Express Organisatietools om te helpen de gebruiker hun e-mails in lijn houden. Outlook Express maakt gebruik van mappen voor het opslaan van de lokale kopieën van belangrijke e-mails. Deze lokale kopieën niet een back-up online, maar dit betekent ook dat zij direct kunnen worden betreden. Creëren van een persoonlijke map in Outlook Express alleen duurt een paar stappen en is een geweldige manier voor het beheren van e-mailberichten die u wilt archiveren.

Instructies

1

Open Outlook Express. Klik op 'Persoonlijke mappen' in het deelvenster bronnen.

2

Klik op 'Bestand' hover over 'Nieuw' en klik vervolgens op "Map". Een nieuw venster wordt geopend.

3

Naam van de map in het eerste vak. Het tweede vak laten zoals het is. In het derde vak besluiten waar de nieuwe map wordt gemaakt. In een typische is ingesteld laat u het op 'Persoonlijke mappen'. Dit gezegd zijnde, als u op het plusteken naast de optie 'Persoonlijke mappen' klikt, kunt u een map voor persoonlijke mappen nesten van uw nieuwe map in.

4

Klik op "Ok." om de map te maken. Merk op dat de map die u hebt gemaakt nu in het deelvenster bronnen is. Als u mail naar het, alleen slepen en neerzetten van e-mails uit uw postvak in naar de map.

Tips & waarschuwingen

  • E-mails opgeslagen in persoonlijke mappen worden niet opgeslagen op een server, betekenis als verliest u de gegevens van uw harde schijf, zal er geen online back-up.