Hoe maak je een persoonlijke map in Outlook 2003

Honderden e-mails kunnen raken uw postvak in op een bepaalde dag, en beheer van de informatie in hen kan een probleem worden voor elke beheerder, secretaresse of computer gebruiker. De ongewenste e-mail en spam wordt geschrapt; echter, als u wilt opslaan van e-mails die belangrijke informatie bevatten, je meestal moet print ze en bestand hen weg. Nu is er een betere manier. Elektronisch bestand deze e-mails met behulp van off line persoonlijke mappen die kunt u op uw computer in Outlook.

Instructies

1Hoe maak je een persoonlijke map in Outlook 2003


Open Outlook. Klik op "Tools" en vervolgens "Options."

2Hoe maak je een persoonlijke map in Outlook 2003


Selecteer het tabblad "Mail Setup".

3Hoe maak je een persoonlijke map in Outlook 2003


Selecteer de "Data Files"-knop en klik op de knop "Toevoegen". Een aparte box zal verschijnen. Markeer 'Office Outlook persoonlijke mappen (.pst)' in het venster en klik op 'OK'.

4

Selecteer de knop "Bladeren" en selecteer de map waarin u wilt opslaan van de nieuwe map. Meestal, wordt deze nieuwe map geplaatst ergens in uw "Mijn documenten" map, dus kan gemakkelijk een back-up of naderhand opgehaald. Geef het nieuwe bestand een naam en klik op de knop "OK". Typ in het veld "Naam" in de naam die u wilt zien weergegeven in Outlook. Klik op 'OK'.

5

Selecteer de knop "Sluiten" en klik op "OK" om te sluiten van de ramen. Uw nieuwe persoonlijke map wordt weergegeven in de Outlook-mappenlijst aan de linkerkant van het scherm. Let op: dit zal de nieuwe map in een "offline" instelling, wat betekent dat om het even wat u in het plaatsen zal niet langer in uw online-postvak worden plaatsen. Deze map te maken en het verplaatsen van items in het zal helpen bij het houden van uw online serverruimte vrij voor nieuwe e-mail.

Tips & waarschuwingen

  • Maak allerlei mappen voor efficiĆ«ntere archivering. Het zal mogelijk te maken van de mappen in de mappen, zoveel als een archiefkast heeft vele lades met dossiers binnen.