Hoe maak je een pamflet in Microsoft Publisher

Hoe maak je een pamflet in Microsoft Publisher


Microsoft Publisher onderscheidt zich onder de top ontwerp softwareproducten. Publisher bevat een ruime hoeveelheid sjablonen voor vele soorten publicaties, waaronder pamfletten. De sjabloon lay-outs helder kijken en zijn makkelijk te gebruiken. Met een beetje inspanning, kunt u een sjabloon aanpassen met lettertypen en kleuren van uw keuze.

Instructies

1

Start Microsoft Publisher en selecteer bestand vanuit het hoofdmenu, en dan nieuw. De beschikbare sjablonen-scherm wordt weergegeven.

2

Kies een ontwerp van uw wens in een van de "geïnstalleerde sjablonen.". Hier ziet u verschillende categorieën waaruit u kunt kiezen, zoals Office.com sjablonen, geïnstalleerde sjablonen (informatief, prijslijst en meer informatieve).

3

Kies een sjabloon uit deze selectie galerij en dubbelklik erop. De geselecteerde sjabloon wordt nu weergegeven in het documentvenster.

4

Selecteer de secties van de sjabloon die u hebt gekozen voor uw pamflet en markeer de tekst in uw gewenste tekst te typen. Wijzigen van de beelden maten door eenmaal op te klikken en te slepen de hoek van de afbeelding een specifieke grootte die u wenst. Een nieuwe als afbeelding wilt invoegen, klik op de tab "Invoegen" in het hoofdmenu en selecteer het pictogram 'Picture' en navigeer naar de map van uw afbeeldingsbestand. Resize, kleuren wijzigen en de afbeelding wijzigen door de afbeelding te selecteren en erop te dubbelklikken om de "Hulpmiddelen voor afbeeldingen" taak menu te openen.

5

Klik op 'Bestand' "Save" en vervolgens de "Opslaan" knop in het dialoogvenster "Opslaan als" en uw Microsoft Publisher pamflet is gemaakt.

Tips & waarschuwingen

  • U kunt het kleurenschema, ontwerp en lettertype van uw document wijzigen zonder de algehele inhoud wijzigen door te klikken op het tabblad "Ontwerp van de pagina" in het hoofdmenu en experimenteren met de pagina-elementen er.