Hoe maak je een ontzagwekkende Website

Hoe maak je een ontzagwekkende Website


Het creëren van een awesome website betekent een website die kan niet alleen gebruikers aan te trekken maar ze bezig houden. Hoe meer boeiende van uw website is, hoe meer mensen zal willen worden op het. Levendig, leuk multimedia-inhoud, aan het toestaan van gebruikers om interactie, commentaar en delen van stukken en brokken van hun eigen leven, hebben behoort een ontzagwekkende website dat voortdurend in ontwikkeling kan worden.

Instructies

Hoe maak je een ontzagwekkende website

1

Maak uw websiteinhoud georganiseerd en in relevante posities. Een recente studie van de UseIt.com toont dat internetgebruikers liever websites waar de inhoud is georganiseerd en gemakkelijk te vinden. In feite, weergeven veel internetgebruikers websites in een patroon van de "F" om te zoeken naar materiaal dat ze interessant zou vinden. Dit betekent dat gebruikers kijken naar de eerste paar regels van een website, dan scroll naar beneden en meestal naar de linkerkant van het scherm kijken zoals ze doen. Als u wilt maken een ontzagwekkende website, moet uw beste inhoud te plaatsen in de gebieden waar gebruikers meer kans om te kijken.

2

Engage gebruikers doordat ze te reageren op de inhoud. Het web is niet een medium waar nieuws enkel worden afgeleverd. Het is een middel dat ons toelaat om te interageren met elkaar. Het aanbieden van interactie op uw website zal zeker bouwen uw publiek. Kunnen uw gebruikers commentaar op verhalen, foto's en video. Ook hen in staat stellen om te suggereren wijzigingen aan uw site. Vergeet niet, uw site is alleen ontzagwekkend als uw gebruikers denken het is dat, dus open voor nieuwe ideeën en suggesties.

3

Dat gebruikers kunnen indienen van hun eigen inhoud. Gebruiker geproduceerde inhoud helpt op twee manieren. Eerst, kunt u meer inhoud beschikbaar te plaatsen op uw website die u niet hebt ofwel moet verzamelen jezelf of betalen voor. Dit zal zorgen voor uw website voortdurend worden bijgewerkt, die groot is voor de gebruikers te zien krijgen. Als uw website niet regelmatig wordt bijgewerkt, is gebruikers krijgt het wordt verlaten en niet zullen terugkeren. Tweede, gebruiker-geproduceerde inhoud is geweldig omdat het helpt gebruikers het gevoel dat ze deel van het proces uitmaken van opbouw van de website. Het zal ze het gevoel dat een deel van de Gemeenschap en dit zal helpen de Gemeenschap verspreiden. Als gebruikers hun eigen inhoud op uw website hebben, zijn ze waarschijnlijk om het te delen met hun vrienden, die zal uw community op te bouwen.