Hoe maak je een Online Flash-winkel

Een online winkel wordt vaak gepubliceerd op het Internet in HTML, PHP of een soortgelijk programmeertaal. Maar als u een meer interactieve winkel wilt, kunt u overwegen het maken in Flash-formaat. Flash websites laden in een browser lijkt op een video, film of diavoorstelling met klikbare elementen. Sommige website gebouw services kunt u maken, ontwerpen en producten uploaden naar een online Flash winkel snel met behulp van software.

Instructies

1

Gebruik TrendyFlash om te bouwen van een online Flash winkel. Dit is een browser-based tool waarmee een verscheidenheid van Flash-stijl websites snel, met inbegrip van een online winkel waar u uw producten kunt verkopen. Selecteer een ontwerp, inhoud toevoegen en druk op de menu 'Edit Store' voor het uploaden van productinformatie. U moet de Premium-versie te bouwen van Flash onlinewinkels. U kunt maximaal 240 verschillende product profielen en 500 opnames.

2

Maak een online flash winkel gebruik van de website sjablonen. Deze service biedt u een Flash-gebaseerde sjablonen die u als een startpunt gebruiken kunt om te maken een Flash winkel. Selecteer de sjabloon stijl die het beste past bij uw winkel, dan kopen en downloaden van de bestanden naar uw computer. U kunt vervolgens Productkoppelingen toevoegen en wijzigen van de sjabloon aan uw behoeften met behulp van Adobe Flash en een HTML-editor. U kunt ook het plaatsen van een orde van de aanpassing voor de sjabloon dat u geplukt zodat het lijkt dichter bij uw visie.

3

Het opzetten van een Flash webwinkel met behulp van FlashMint. Kiezen uit standaard Flash sjablonen---moet u de Flash XML-e-commerce formuliersjabloon om te beginnen met een winkel. Het model van de online winkel dat u uit de lijst met opties wilt bekijken, dan kopen voor gebruik. De service biedt een Website Constructor tool die u toelaat om het uploaden van de producten, het genereren van een winkelwagentje systeem en het opzetten van galerijen voor klanten om te bladeren.