Hoe maak je een Online Dating Profiel

Zodra u hebt gekozen een online dating service, zul je een dating profiel maken. Uw profiel dient als een eerste indruk, dus het moet een opvallende en onvergetelijk. Hier is hoe te maken van een online dating profiel dat uw sociale agenda in geen tijd opvullen zal. Lees verder voor meer informatie.

Instructies

1

Maak een creatieve schermnaam. Uw online naam moet onthullen iets over uw persoonlijkheid. Als Van Gogh je favoriete artiest is en uw geboortejaar 1980 werd, zou starrynight80 worden gepast. Probeer niet te worden esoterische tenzij u alleen wilt trekken een smalle demografische.

2

Kies een goed verlichte head-en schouders schot voor uw primaire foto. Reserve actie shots en groepsfoto's voor de extra foto's sectie. Zorg ervoor dat u in uw primaire foto lacht en dat het beeld ziet er echt als u.

3

Onthullen uw belangen in de hoofdtekst van uw profiel. Afstappen van een lijst van bijvoeglijke naamwoorden en gaan dieper in op specifieke kenmerken. In plaats van schrijven dat u sportief bent, liep praten over hoe u in de laatste marathon u geplaatst. Details zijn wat zal u onderscheidt van anderen en vonk interesse in die met soortgelijke kenmerken, hobby's en waarden.

4

Weergave van uw talenten en pronken uw beste kwaliteiten in uw profiel. Als je grappig, schrijf een geestig profiel; Als je een intellectueel, mogelijk een meer doordachte, reflecterende profiel een betere pasvorm. De online dating profiel is een marketing tool, en het product u: adverteren dienovereenkomstig.

5

Wees eerlijk. Je doel is om potentiƫle partners online aan te trekken en hen te ontmoeten in persoon, dus als u maakt een valse identiteit op het Internet, de tweede fase van het proces zeer ingewikkeld wordt.

6

Straalt vertrouwen en positieve energie. Focus op wat u genieten over het leven en wat u zoekt in een partner. Er is genoeg tijd om te bespreken uw antipathieƫn, huisdier peeves en algemene bezwaren zodra een relatie ontwikkelt.

7

Sluit met gedenkwaardig iets. Beschrijf uw ideale eerste datum of aangeven wat specifiek type van persoon bent u op zoek naar. Uitnodigen geinteresseerde gebruikers die voldoen aan uw specificaties naar je e-mail of starten van een chat-sessie.

Tips & waarschuwingen

  • Overwegen beroep doet op de diensten van een professionele online dating profiel Schepper. Als u niet over uw het schrijven vaardigheden vertrouwen of hebben een harde tijd herkennen van uw wenselijkste kwaliteiten, kunnen deze diensten herbeleven een heleboel stress. De service zal betalen voor zichzelf, nadat u uw eerste geslaagde date heb gehad.
  • Schrijf uw profiel in een tekstverwerker en kopie en plak deze in de online-sjabloon. Hierdoor zal je spelling en grammatica controles uit te voeren. Profielen gewrocht met fouten meestal ontvangen enkele reacties.
  • Vermijd het onthullen van persoonlijke informatie die uw veiligheid in gevaar kan brengen. Vergeet niet dat wanneer uw informatie op Internet is, vrijwel iedereen kan openen.