Hoe maak je een nieuwe Web-pagina met behulp van Yahoo! PageWizards

Yahoo! PageWizards kunt u gemakkelijk en snel een nieuwe webpagina maken in vijf tot 20 minuten. PageWizards neemt u door het proces stap voor stap en vereist geen enige kennis van webdesign of HTML-code. Alles wat u nodig hebt is een idee voor uw website, de woorden en foto's om te zetten, en een beetje van tijd. Ga als volgt te werk om een nieuwe Web pagina met behulp van Yahoo! PageWizards te maken.

Instructies

1

De computer verbinden met het Internet. In het ideale geval gebruiken een hoge-snelheidsverbinding als PageWizards het beste met een werken zal.

2

Een Yahoo!-account maken U kunt dit doen door een bezoek aan de Yahoo!-website.

3

Log in op uw account. U moet uw Yahoo!-ID en het wachtwoord die u hebt opgegeven toen u zich aanmeldde. U kunt PageWizards niet openen, tenzij je bent aangemeld bij uw Yahoo!-account.

4

Ga naar de GeoCities pagina. Selecteer de sjabloon PageWizard die vergelijkbaar is met wat u wilt uw website te laten uitzien als.

5

Klik op de sjabloon die u hebt gekozen en volg de instructies op het scherm om tekst, afbeeldingen en andere informatie over uw pagina.

6

Zoek naar uw nieuwe Web-adres. Wanneer u klaar met het invoeren van alle uw gegevens bent, zal het webadres van uw nieuwe pagina verschijnen aan de onderkant van het venster. Klik op het om uw nieuw gecreëerde webpagina te bekijken.

Tips & waarschuwingen

  • Voor meer controle en minder hand-bedrijf in het creëren van uw website, gebruikt u Yahoo! PageBuilder. Het biedt u meer flexibiliteit in de lay-out van uw webpagina.
  • Voor een snellere PageWizards ervaring, niet-essentiële browservensters en programma's sluiten terwijl uw nieuwe webpagina maken
  • Nooit post ongepast materiaal. Alles wat die u op uw site post kan worden bekeken door iedereen met een internetverbinding.