Hoe maak je een nieuwe factuursjabloon standaard in QuickBooks

Hoe maak je een nieuwe factuursjabloon standaard in QuickBooks


U kunt een aangepaste factuursjabloon hebt gemaakt in QuickBooks die u zou willen gebruiken in plaats van de Intuit factuursjabloon. U wilt ervoor zorgen dat uw voorkeur factuursjabloon komt elke keer dat u een nieuwe factuur. Intuit maakt deze taak naadloze. Nadat u een factuur met behulp van uw gewenste sjabloon hebt opgeslagen, is die sjabloon als standaardsjabloon ingesteld. De standaardsjabloon zal alleen wijzigen als u een factuur met behulp van een andere sjabloon opgeeft.

Instructies

1

Open QuickBooks, klikt u op 'Klanten' uit het bovenste menu en selecteer "Maken facturen." Dit wordt de "Maken facturen"-venster geopend met een lege factuur. U kunt ook de "Ctrl"-toets ingedrukt en druk op "I" om te openen een factuur ("Ctrl" + "Ik").

2

Klik op de pijl onder het woord 'Sjabloon' in het venster "Facturen maken". Hiermee opent u een pull-down-lijst van alle de factuur sjablonen beschikbaar voor gebruik.

3

Selecteer de namen van de verschillende sjablonen om ze te controleren. Bekijk de andere sjabloon om te vinden die u wilt als u twijfelt over de naam van de sjabloon die u wilt instellen als standaardbrowser.

4

Bekijk het afdrukvoorbeeld voor elke sjabloon door te klikken op de knop 'Afdrukvoorbeeld' boven de pull-down menu-sjablonen. Facturen kunnen er anders afgedrukt dan ze op het scherm doen.

5

Selecteer de naam van de factuursjabloon die u wilt instellen als de standaard.

6

Voer een factuur door het invullen van alle gevraagde informatie. De velden kunnen variƫren op basis van de sjabloon die u hebt geselecteerd.

7

Klik op de "Opslaan & sluiten" knop om de factuur opslaan en sluit het venster "Facturen maken". De factuursjabloon van de laatste opgeslagen factuur wordt ingesteld als de standaardsjabloon.

8

Klik op de "Customer Center"-pictogram en selecteer "Nieuwe transacties" en vervolgens "Facturen" van het menu in het "Customer Center."

9

Controleer of dat de naam van de "Sjabloon" zichtbaar in de hoger-juiste hoek van de factuur is degene die u hebt geselecteerd als uw standaardsjabloon.