Hoe maak je een nieuw adres e-mailaccount op MSN

Hoe maak je een nieuw adres e-mailaccount op MSN


MSN, The Microsoft Network, oorspronkelijk, hierna is een verzameling van websites en producten geleverd door Microsoft. Wanneer MSN in 1995 debuteerde, was het een Internet serviceprovider met een e-maildienst als onderdeel van haar product. Nu MSN omvat zoeken de MSN en Bing motoren, evenals de Hotmail-e-mailservice. De e-mailservice van MSN heeft afgebouwd en niet langer door Microsoft wordt bevorderd, maar als u waar weet te kijken kunt u nog aanmelden voor een e-mailadres @msn.

Instructies

1

Ga naar de pagina MSN account diensten vermeld in bronnen.

2

Voer het gewenste adres voor bevestiging in het veld "E-mail adres". Voer een wachtwoord en een beveiligingsvraag. Druk op de knop "Doorgaan".

3

Vul extra gegevens zoals uw naam en achternaam, land, staat, postcode, geslacht en geboortejaar. Selecteer Doorgaan"."

4

Voer uw nieuwe e-mailadres van MSN te ondertekenen van de overeenkomst. Klik op de knop "Ik accepteer" te aanvaarden van de gebruiksvoorwaarden. Uw MSN-e-mailadres is nu actief.

5

Controleer uw e-mail van MSN. Ga naar MSN.com en selecteer "Hotmail" boven aan de webpagina. Voer uw volledige e-mailadres (bijvoorbeeld [email protected]) in het veld "Windows Live ID" en uw wachtwoord. U zal worden overgeheveld naar uw MSN-e-mailaccount.