Hoe maak je een navigatiebalk voor een webpagina

Hoe maak je een navigatiebalk voor een webpagina. Bezoekers van uw site kunnen vinden hun weg rond met behulp van een handige navigatiebalk om hen te leiden!

Instructies

Een navigatiebalk die gebruikmaakt van tekst alleen slaat op de downloadtijd en is eenvoudig toe te voegen.

1

Open de pagina met behulp van een tekstverwerkingsprogramma, zoals Kladblok of EditPad. Plaats de cursor waar de navigatiebalk wordt weergegeven.

2

Typ het volgende, verandert de paginanamen en locaties waar aangegeven: Home / de centrum-tag centra de volledige navigatie bar, terwijl de resterende codes dienen om het toevoegen van een tekstlink naar andere pagina's. De laatste tags toevoegen een spatie, een scheidslijn en nog een spatie tussen elke link.

3

Doorgaan met het toevoegen van pagina's op deze manier wijzigen van de namen en locaties eventueel: What's New /

4

Sluit de centrum-tag door te typen:

Een tabel gebruiken om line-up van de links en kleur aan een navigatiebalk toevoegen. Het wordt aanbevolen dat je leest eerst de eHow 'Hoe een tabel aan een webpagina toevoegen'.

5

Open de pagina met behulp van een tekstverwerkingsprogramma, zoals Kladblok of EditPad. Plaats de cursor waar de navigatiebalk wordt weergegeven.

6

Allereerst dat de tabel het volgende te typen: Dit vertelt de browser om te beginnen met een tabel met geen rand en een breedte van 100%.

7

Begin van de rij van de tabel:

8

De eerste koppeling toevoegen door het volgende te typen: Home. Deze code vertelt de browser, de eerste kolom is een breedte van 25% van de tabel, voegt een link naar de home page, centreert u de tekst en sluit de kolom.

9

Doorgaan met het toevoegen van links met behulp van dezelfde tags, ter vervanging van de paginanaam en locatie zo nodig. Wat is nieuw.

10

Sluit de centrum-tag door te typen:

11

Sluit de rij door te typen:

12

Einde van de tabel:

Controleer of elke koppeling op de balk werken. Bezoekers haat verdwalen en niet terugkeren!

13

De onlangs herziene pagina opslaan en uploaden naar uw website.

14

Verbinding met het Internet en klik op elke link om te controleren of dat het klopt.

15

Breng de gewenste wijzigingen nodig, opslaan en opnieuw uploaden.

Tips & waarschuwingen

  • Een achtergrondkleur toevoegen aan de tabel te maken duidelijk uitkomen. Na de breedte = 100% label, typ het volgende, vervangen met de gewenste kleur of hexadecimale code: BGCOLOR = 'blauw'.
  • Als u een achtergrondkleur gebruikt, de links van de tekst vet maken of de lettergrootte te laten opvallen beter tegen de gekleurde achtergrond.
  • Toevoegen of het aantal kolommen verminderen door ervoor te zorgen dat het percentage van elke kolom gecombineerd voegt tot 100%. Bijvoorbeeld, het bovenstaande voorbeeld maakt gebruik van vier kolommen, elk 25% van de tabel. Voor drie kolommen, 33% te gebruiken.