Hoe maak je een natuur-Logo in Photoshop

Hoe maak je een natuur-Logo in Photoshop


Het creëren van natuur logo's in Photoshop is matig uitdagend, omdat de eigen bestandsindeling van Photoshop een rasterafbeelding of bitmap is. Logo's gemaakt als een bitmapafbeelding kan hebben gekartelde randen wanneer ze worden vergroot, en het logo ziet niet er goed als het wordt afgedrukt. Echter, met behulp van hulpmiddelen voor het maken van Photoshop-pad, dit probleem kan worden verminderd of zelfs opgeheven. Met behulp van het gereedschap pad vergt enige oefening, maar paden kunnen worden aangepast nadat zij zijn getekend. De beste manier om een natuur-logo te maken in Photoshop is om na te denken over het gebruik van eenvoudige vormen en vermijden van foto's of afbeeldingen van de overdreven-complex.

Instructies

1

Denk over wat het logo is voor voordat u begint met het ontwerp. Bepalen of het logo zal worden gebruikt alleen op Internet, zoals een koptekst voor een blog of web-pagina, of als het wordt afgedrukt.

2

Maak een nieuwe Photoshop-document. Maak uw document ten minste 8 inch x 8 inch. Schakelt u 300 dpi voor uw 'oplossing' en de 'kleurmodus' CMYK. Selecteer "OK."

3

Open het palet "Stalen". Klik op het driehoekje in de rechterbovenhoek en kies "PANTONE solid coated." Klik op "OK" wanneer Photoshop vraagt als u wilt de huidige kleurstalen vervangen.

4

Tekenen van uw logo met behulp van Photoshop tools. Maak een cirkel met behulp van het gereedschap Selectiekader. Houd de shift-toets ingedrukt, houd de linkermuisknop ingedrukt en sleep om te maken van een selectiekader. Vul de cirkel met uw kleur. Ga naar het menu "Selecteren" en kies "Deselecteer."

5

Zoek via uw lettertypebibliotheek en selecteer een lettertype dat voor uw logo werken zal. Selecteer het tekstgereedschap in Photoshop het gereedschap palet en klik op het document moet beginnen te typen. Selecteer het type, en kies vervolgens een lettertype uit het menu. Andere lettertypekenmerken desgewenst wijzigen.

6

Selecteer het pad-gereedschap, die eruit als een ouderwetse nib-pen, in Photoshop het gereedschap palet ziet. Klik en sleep de muis om een curve tekenen. Klik eenmaal, beweegt u de muis en klik op een tweede tijd om een rechte lijn te tekenen. Sluit het pad tekenen door te klikken op het eerste punt weer wanneer u klaar bent het gehele pad. In de "Paden" palet, klik op het driehoekje in de bovenste rechts en selecteer "Save Path". Geef uw pad een naam en klik op 'OK'. Sla het bestand.

Tips & waarschuwingen

  • Altijd werken met steunkleuren om uw logo ontwerp. De beste logo's gebruik van slechts één of twee steunkleuren.
  • Groen, blauw en wit zijn uitstekende kleur keuzes voor natuur logo's.
  • Maak niet met de RGB-kleurruimte logo's die worden afgedrukt. Gebruik geen CMYK-kleuren maken van logo's of zij zullen duur om af te drukken.