Hoe maak je een muziek Video voor YouTube

Dus wilt je een videoclip maken voor YouTube. Een paar eenvoudige stappen staan tussen jou en je talent delen met de wereld. Hierdoor zou niet lang moeten duren u helemaal. Lees verder om te leren hoe te maken van een muziek video voor YouTube.

Instructies

Nadat u uw Video hebt geschoten

1

U moet downloaden van Windows Media Encoder. Uitsluitend zoektocht ter Google voor "WME Encoder Download" of ga naar deze website, en volg de aanwijzingen om de software te installeren: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=5691ba02-e496-465a-bba9-b2f1182cdf24&displaylang=en

2

Zodra u hebt uw softwareopstelling, sluit de videocamera op uw computer met behulp van de firewire. Stel uw camera in op VCR ode en de videoband terugspoelen.

3

Open het coderingsprogramma WME en volg de aanwijzingen op te vangen. De WME encorder moet zorgen voor de rest, maar u zult moeten stoppen als je video vóór het einde van de band eindigt.

4

Meld u aan voor een YouTube-account (als u niet reeds hebt), en volg de aanwijzingen voor indiening.

Tips & waarschuwingen

  • Lees de aanwijzingen voor het vastleggen op het WME coderingsprogramma voordat u aan de slag als functies, afhankelijk van welke versie u variëren krijgen.
  • Zodra u video opnames begint, kan je niet stoppen totdat het gedaan. Daarmee brengt uw video in twee bestanden, en u zal niet zitten kundig voor de hele zaak te uploaden naar YouTube.