Hoe maak je een MS SQL-Website

Microsoft SQL Server is de oplossing van een website waarmee u grote hoeveelheden gegevens opslaan in objecten die tabellen worden genoemd. SQL Server kunt u maken van een dynamische website, zodat u kunt het weergeven van webpagina's die afhankelijk zijn van invoer van de gebruiker. Dynamische websites met behulp van SQL Server worden gebruikt voor e-commerce, inhoud en andere websites die vaak veranderen en nodig om te communiceren met een gebruiker dynamisch. Sommige installatievereisten overwegen voordat u besluit een SQL Server-website te maken.

Instructies

1

Installeer alle ODBC-clientsoftware die u nodig hebt. Microsoft SQL Server spreekt"" met Microsoft .NET toepassingen native. Echter, moet u wellicht om software te installeren op uw SQL Server als uw website is gecodeerd in een andere taal. Neem contact op met de handleiding om te bepalen als een ODBC-client installatie moet.

2

Installeer de SQL Server-software als u de databaseserver op uw eigen computer hosten. Veel Web hostservers al SQL Server is geïnstalleerd. Als u een hosting bedrijf huren, moet u de databaseservices toevoegen aan uw account, als u niet voor het betaalt. De meeste bedrijven kosten extra voor toegang tot de SQL Server.

3

Installeer de Microsoft SQL Server Management Studio-toepassing op de computer van de ontwikkelaar. Deze software is de console gebruikt om de SQL-Server te beheren. U maakt de tabellen, gebruikersmachtigingen, opgeslagen procedures en weergaven met Management Studio.

4

De belangrijkste website-gebruiker maken De code van uw website moet een gebruikersaccount verbinding met de database. Gebruik SQL Server Management Studio te maken van de gebruiker en de account toegang geven tot de database.

5

Het ontwerp van uw database-indeling. Na het installeren en configureren van de database, moet u de tabellen en opgeslagen procedures. De tabellen bevatten uw gegevens. De opgeslagen procedures zijn wat je noemt in uw websitecode ophalen of bewerken van gegevens.