Hoe maak je een meta Contact in Trillian

Als u een contactpersoon in Trillian Instant Messenger die verbinding met Trillian onder verschillende soorten diensten hebt maakt, kan dan u wilt samenvoegen van deze contacten samen tot een meta Contact. De meta Contact zal toestaan dat u gemakkelijk houden uw contactpersonen ordenen en eenvoudig contact te hebben. Blijf lezen om erachter te komen hoe maak je een meta Contact.

Instructies

1

Start Trillian Instant Messenger en laat het laden totdat u het pictogram in de statusbalk onderin het scherm ziet. Dubbelklik op het pictogram om te openen de Trillian Instant Messenger-interface.

2

Zoek de rekeningen voor de één contactpersoon die u samenvoegen wilt tot een meta contact. Alle rekeningen moeten worden weergegeven om ze allemaal te bekijken.

3

Houd de CTRL-toets op uw toetsenbord ingedrukt en klik op elk exemplaar van dezelfde contactpersoon, ongeacht welke account ze op Trillian gebruiken.

4

Laat de CTRL-toets los als u hebt geselecteerd van de contactpersonen die u wilt samenvoegen.

5

Klik met de rechtermuisknop op een van de contactpersonen die u hebt geselecteerd en kies "MetaContact maken" om de "Meta-contactpersoon maken"-dialoogvenster te openen.

6

Typ een naam voor de meta-contactpersoon. Dit is hoe de contactpersoon wordt nu weergegeven op het Trillian venster. De naam is alleen een lokale naam en niet worden getoond aan andere contactpersonen.

7

Klik op de knop "OK" om het dialoogvenster te sluiten en terug te keren naar het Trillian interface. U kunt nu zien dat alles wat de rekeningen van deze persoon is gevormd onder één contactpersoon. De contactpersoon wordt nu gedragen zich als een groep waar u kunt hun verschillende rekeningen door het bezoeken van uw contactvoorkeuren.