Hoe maak je een Mailing-lijst met behulp van Excel

Hoe maak je een Mailing-lijst met behulp van Excel


Microsoft Excel is een software die gebruikers toestaat om mailing lijsten maken met minimale ervaring. Dit spreadsheet applicatie heeft andere nuttig wezenstrek zulke zoals, gegevenslijsten, diagrammen en formulieren maken. De mailing-lijsten kunnen worden bijgewerkt of nieuwe kunnen worden toegevoegd nadat u de lijst hebt gemaakt. Deze software kan helpen om tijd te besparen door simpelweg het maken van een massale hoeveelheid mailinglijsten, in plaats van ze met de hand schrijven. Veel kleine bedrijven vinden dit als een waardevol instrument.

Instructies

Hoe maak je een Mailing-lijst met behulp van Excel

1

Klik op de knop "Start", gelegen op de bodem verlaten hoek van de bar van de taak. Ga naar "Alle programma's" dan selecteren, en klikken op "Microsoft Office" en vervolgens "Microsoft Excel". Een nieuw, leeg werkblad zal in Excel openstellen.

2

Voer gegevens in elk veld, in de volgorde van voornaam, laatste naam, adres, stad, land, staat en postcode. Na in elke cel te typen, drukt u op de "Tab"-toets om naar de volgende cel te gaan. Bijvoorbeeld, de eerste naam in cel A1 Typ vervolgens druk op de toets "Lusje" naar cel B1, typt u de achternaam. Voortgezet in dezelfde volgorde totdat u klaar bent. Sla uw werk, onderweg naar de volgende stap.

3

Microsoft Office Word openen en kies de sjabloon die u wilt gebruiken voor uw adresetiketten. Klik op het tabblad "Verzendlijsten", "Afdruk samenvoegen starten", dan "Stap voor stap Wizard Afdruk samenvoegen in." De "Wizard Afdruk samenvoegen" zal verschijnen.

4

Selecteer uw keus van documenttype, dan "Next" om door te gaan. Klik op "Gebruik en bestaande," "Bladeren," "Open", "Selekteer blad" dan "OK." Selecteer en klik op "Begroetingsregel." Lees alles om ervoor te zorgen dat u tevreden bent, klik op "De samenvoegbewerking voltooien."

Tips & waarschuwingen

  • Druk op de Ctrl + pijl-toets om naar de volgende sectie voor tekst.
  • Sla uw werk regelmatig door de Ctrl + de S toets ingedrukt.