Hoe maak je een Mailing lijst aanmelden formulier af te drukken aan sjabloon

Terwijl web gebaseerde mailing lijsten kunnen worden ingesteld automatisch met behulp van diverse online softwaretoepassingen, als u wilt maken een aanmeldingsformulier afdrukken-off, dan kunt u een tekstverwerkingsprogramma. Terwijl u meer extravagante ontwerpen met een desktop publishing (DTP)-applicatie kunt, ook kunt u Microsoft Word maken een basisvorm. Microsoft Word, die is opgenomen in het proces vorm op bijna alle nieuwe Windows-computers, functies tabel creatie vermogen voor dit doel.

Instructies

1

Open Microsoft Word.

2

Klik op "Invoegen," dan "Tabel", en vervolgens 'Draw Table'.

3

Klik op het document in de hogere linkerhoek en sleep de muis om de omtrek van de tabel aanzuigen en over de pagina. Klik in het midden boven aan de tabel en sleep naar beneden tot het opstellen van een kolom. U moet hoofdzakelijk twee kolommen in een mailing lijst aanmelden, die telkens slechts op de naam en het adres.

4

Klik en sleep de muisaanwijzer van links naar rechts te trekken in rijen op elke regel van de pagina. Regelafstand 2 opgeven als u wilt geven meer ruimte voor de mensen om in te schrijven.

5

Druk op "Ctrl" + "P" om af te drukken van de tabel.