Hoe maak je een Logo met behulp van Vista afdrukken

Hoe maak je een Logo met behulp van Vista afdrukken


Met een logo is een belangrijk onderdeel van de oprichting van een business-merk. Er zijn vele opties voor het maken van een logo. U kunt huren een ontwerper, ontwerp zelf met behulp van grafische software, of u kunt een web-based programma genaamd van Vistaprint. Met Vistaprint, kunt u een logo in slechts een paar stappen.

Instructies

1

Ga naar Visitaprint.com. Klik op 'Services' en klik vervolgens op "Logo Design."

2

Typ de tekst die u op uw logo wilt. Er verschijnt een scherm waarmee u kunt opgeven welke tekst u op uw logo wilt. Voer de tekst en klik vervolgens op "Next."

3

Kies een pictogram voor uw logo. U kunt bladeren door industrie of stijl van het pictogram. U kunt ook een logo zonder een pictogram.

4

Kies een lettertype. Nadat u een symbool selecteert, verschijnt een scherm met uw logo in een waaier aan lettertypes. Kies het lettertype dat het beste past bij uw smaak.

5

Het tekstontwerp kiezen. Nadat u een lettertype hebt geselecteerd, verschijnt een scherm met ander lettertype ontwerpen zoals randen, opvullingen en slagschaduwen. U kunt ook de tekst laten zoals het is.

6

Selecteer een kleurenschema. VistaPrint leert u een aantal opties voor kleur-regeling. Selecteer de gewenste.

7

Vul uw logo. Nadat u het kleurenschema hebt geselecteerd, is uw logo is voltooid. U kunt gratis gebruik maken van het op producten van Vistaprint, of download een exemplaar voor de normale prijs van $24.99.

Tips & waarschuwingen

  • Als je echt een unieke logo wilt, is het beste om het huren van een ontwerper. Als u dat niet doet, ziet u mogelijk uiteindelijk een bedrijf met een zeer vergelijkbaar logo met de jouwe.