Hoe maak je een Logo met behulp van Microsoft Publisher

Hoe maak je een Logo met behulp van Microsoft Publisher


Logo's zijn overal. Een snelle rit van de straat vindt ze over de ruggen van auto's en vrachtwagens, billboards en zelfs op park banken. Logo's infiltreren uw huis, op granen dozen, apparaten en elektronica, en zelfs op kleding. Een grafische, tekstuele of abstracte afbeelding, een logo vertegenwoordigt van een bedrijf of organisatie en het voor erkenning "merken". Profiteer van Microsoft Publisher Maak uw eigen logo in een paar snelle kliks.

Instructies

1

Open Microsoft Publisher. Klik op de knop "Blank 8,5 x 11" op het scherm "Beschikbare sjablonen" te openen van een lege pagina van de uitgever.

2

De werkruimte logo grootte wijzigen door te klikken op de "Page Design" lusje bij de bovenkant van het scherm en de "Grootte" knop onder de tab. Klik "Page Setup."

3

Pull-down menu van de "Type indeling" en selecteer "Eén pagina per vel." Typ de logo-afmetingen in de vakken "Breedte" en "Hoogte", zoals "4" voor elk. Klik op de knop "OK" en uitgever resizes en zoomt in de werkruimte.

4

Klik op het "Invoegen" tabblad op de bovenkant van het scherm. Selecteer "Illustraties." Type een woord of woordgroep aan het bedrijf of de organisatie in het vak "Zoeken", zoals "gazon maaien," gerelateerde "katten," "bakkerij," "potlood" of "kinderopvang". Klik op de "Go" knop.

5

Blader door de resultaten en dubbelklik op een afbeelding toe te voegen aan de werkruimte logo. Het formaat van de afbeelding door op te klikken, persen en de "Shift" knop ingedrukt op het toetsenbord, op een hoek van de afbeelding te klikken en verkleinen het te passen.

6

Klik op de knop "Tekstvak tekenen" op het lint/toolbar. De cursor verandert in een plusteken (+). Een tekstvak onder of boven de afbeelding tekenen.

7

Het logo tekstgegevens typen, zoals "Opa's Carving Company" of "Rose's tweedehands boeken."

8

Markeer de tekst. Klik op het tabblad "Start" op de bovenkant van het scherm. Selecteer opties in de sectie 'Lettertype' van het lint/werkbalk om te wijzigen van het lettertype, de kleur en de grootte van de van de tekst van het logo.

9

Klik op het tabblad "Bestand" aan de bovenkant van het scherm. Selecteer 'Opslaan als'. Typ een naam voor het logo en sla het op de computer.