Hoe maak je een Logo in Gimp 1Maken van uw eigen logo kunnen rendabele en vrij eenvoudig met een gratis en gebruiksvriendelijke grafische bewerkingsprogramma zoals Gimp. Of u een logo voor een klein bedrijf, een lokale liefdadigheidsinstelling, een educatieve functie, een bruiloft of elk ander project ontwikkelt, heeft Gimp in de buurt van de onbeperkte ontwerpmogelijkheden. Combineren van het gemak van een computer thuis, zelf-gemaakte of vooraf bereid afbeeldingen met gekozen tekst Maak je een persoonlijke en gepolijst ogende logo.

Instructies

1


Computer


Open Gimp. Als u nog geen de gratis editor op uw computer geïnstalleerd, bezoek de homepage van het programma en de bijbehorende instructies voor het downloaden van de software, voltooiing van de noodzakelijke aanwijzingen.

2Hoe maak je een Logo in Gimp 1


Papier


Maak een nieuw bestand, grootte van de afbeelding van een voorbereide sjabloon of door het invoegen van de afmetingen van uw keuze te selecteren. Voor een standaardformaat logo dat u kunt afdrukken om te vullen een volledige pagina, klik op "U.S.-Letter", die zal automatisch het selecteren van 8,5 bij 11 inch met X en Y resoluties van 300 pixels per inch. Selecteer "Oke" wanneer u klaar bent.

3Hoe maak je een Logo in Gimp 1


Tekst


Klik op het pictogram "Tekstgereedschap" alfabet in de belangrijkste werkbalk. Selecteer het lettertype, de grootte en de kleur van uw keuze, erkennen dat deze opties later kunnen worden aangepast, indien nodig. Klik in het midden van de werkmap en voeg de gewenste tekst. Gebruik de "Verplaats-functie" te verhuizen van de tekst positionering zoals nodig.

4


Opslaan


Afbeeldingen invoegen of tools voor het ontwerpen van de programma's kunt maken van de gewenste effecten en decoratie. U kunt expliciet "Alpha naar Logo" mogelijkheden onder de categorie "Filters" die op de bovenste werkbalk berust vinden. Sla uw afgewerkte logo gebruik van een ".png" extensie voor het behoud van de transparantie die bestaat.

Tips & waarschuwingen

  • Uw afgewerkte bestand opslaan als een werkmap, ook met behulp van Gimp's eigen ".xcf" bestandsextensie om wijzigingen te kunnen later zo nodig.
  • Stop niet in willekeurig andermans ontwerpen en afbeeldingen. Verkrijgen van bijbehorende machtigingen te wettig gaan met de creatie van uw logo.