Hoe maak je een Link om de Code van een Website terug te kopiëren

Hoe maak je een Link om de Code van een Website terug te kopiëren


Bouw backlinks naar uw website niet alleen genereert meer blootstelling van uw website aan anderen, maar ook kunt verbeteren zoekmachine ranking. Er zijn vele manieren om backlinks met inbegrip van vragen van uw bezoekers om een link naar uw site op hun eigen site te maken. Je kunt er gemakkelijk voor hen door het verstrekken van de code die ze kunnen knippen en plakken op hun site.

Instructies

1

Beslis hoe wilt u de koppeling wilt weergeven. Als er een tekstlink, bepalen wat het zal zeggen. U kunt alleen de websitenaam van uw of omvatten een boeiende slogan. Als u een grafische link gebruikt, maakt u de afbeelding en uploaden naar uw server.

2

Open uw HTML-teksteditor naar de pagina waarop u wilt de gegevens over de koppeling opgeven. Bevatten informatie over het koppelen en instructies over hoe de code die u verstrekt kan worden gebruikt.

3

Leveren de koppelen code. Gebruik de volgende code voor een tekstlink:

< p >< een href = "Tekst" > http://YOURWEBURL.com "> < /a >< /p > SMS-bericht
< p > plak deze code in de HTML-code van uw Website om weer te geven van deze tekstlink < /p >

< textarea rijen = "7" naam = "textarea" cols = "53" >< een href = "-http://YOURWEBURL.com" target = "_blank" > naam van uw site en tag lijn of wat dan ook tekst die u wilt weergeven op de pagina < /a >< / textarea >

Het eerste deel van de code toont de persoon hoe de link zal verschijnen op de site. Het tweede deel is in een tekstvak en wat is geknipt en geplakt op de webpagina van de persoon koppelen terug naar u. U kunt de grootte van het tekstgebied wijzigen met behulp van verschillende nummers voor de "rijen" en "kolommen". U kunt verschillende namen voor elke tekstgebied zoals "textarea1 hebt" opgeven.

4

Bieden de mogelijkheid van een grafische link. Gebruik de volgende code te geven bezoekers wat de grafische eruit en hoe de code toevoegen aan hun site.

< p >< een href = "& lt; img" > http://YOURWEBURL.com "> & lt; img grens ="0"naam ="textarea3"cols ="53">< een href ="-http://YOURWEBURL.com"target ="_blank">< img grens ="0"src =" & lt; /a > & lt; / textarea "> http://www.LOCATIONOFGRAPHIC.jpg" > & lt; / a > & lt; / textarea >

Tips & waarschuwingen

  • Maak het gemakkelijk voor mensen om te afbeelding gebruiken backlinks naar uw site door hen in staat de afbeelding van uw server gebruiken in plaats van hen te downloaden van de foto en uploaden naar hun server vergen.
  • Zorg ervoor dat u de code toevoegt aan de HTML-editor (niet de WYSIWYG) zodat deze correct wordt weergegeven op uw website.