Hoe maak je een lijn Plimsoll in MS Word

De plimsoll lijn, of de waterlijn, is een merk of bestaat uit een aantal lijnen geschilderd aan de zijkant van een schip waarmee de maximale veilig laden diepte, afhankelijk van de lading, locatie en seizoen. Bijvoorbeeld, zijn er twee afzonderlijke regels op verschillende diepten voor timmerhout in tropische en zoet water omdat het zoutgehalte van het water van het vaartuig flotatie beïnvloedt. U kunt een plimsoll lijn tekenen in MS Word met behulp van de knop "Vormen".

Instructies

1

Klik op "Invoegen" > "Vormen" in Word 2007 of "Drawing" > "AutoVormen" in Word 2003.

2

Klik op de shape cirkel met de muis, klik dan op het gebied in het document waar u graag de cirkel te worden gecentreerd. Sleep de muis totdat uw OneCare-netwerk de gewenste grootte is, laat dan los.

3

Klik op de shape van de "Lijn" in het "Vormen"-menu, klik dan op de cirkel. Sleep uw muis om het maken van een horizontale lijn gewoon groter dan de cirkel. Laat de muisknop los. Klik op de regel te verplaatsen, dan het centreren op de cirkel.

4

Klik op het tekstvak boven aan het menu shapes, klik dan op het Word-document iets naar links van het symbool van de plimsoll dat u zojuist hebt gemaakt. Klik op het tekstvak en typt u "A" in het vak. Herhaal dit proces voor de rechterkant van de plimsoll-regel, ditmaal invoeren van "B" in plaats van "A".

5

Klik op de "lijn" symbool en maak één verticale lijn ongeveer 1/4 inch rechts van het symbool plimsoll en andere ongeveer 1/4 inch links van het symbool.

6

Verdeel de twee verticale lijnen in het gewenste aantal segmenten. Het aantal uitwatering gewenste zal afhangen van het soort schepen, de lading het draagt en waar het schip wordt verwacht om te varen. Een voorbeeldlijn plimsoll wellicht uitwatering aan de linkerkant voor timmerhout, Tropical, verse (LTF); Timmerhout, vers (LF); Timmerhout, tropische (LT); Timmerhout, zomer (LS); Timmerhout, Winter (LW); Timmerhout, Winter, Noord-Atlantische Oceaan (LWNA). Aan de rechterkant hebt tropische vers Water Mark (TF); Zoet Water Mark (F); Tropische uitwatering (T); Zomer uitwatering (S); Winter uitwatering (W) en Winter, Noord-Atlantische Oceaan (WNA).

Tips & waarschuwingen

  • Soms een plimsoll-symbool (de cirkel met een streep erdoor) mogelijk alles die u nodig hebt voor een plimsoll lijn, als het schip eenvoudige zeilen eisen heeft. In dat geval kan u een plimsoll symbool door een hoofdletter "O" op uw toetsenbord, markeren en op "Doorhalen" te klikken op het tabblad "Start" te typen.