Hoe maak je een kalender in PHP 1

Hoe maak je een kalender in PHP 1


PHP is een programmeertaal voor webservers. Het wordt gemaakt van toepassingen voor websites en biedt vele mogelijkheden om te bepalen van de lay-out en de functionaliteit van de Web-gebaseerde software. Een interactieve kalender, waar u selecteren en weergeven van verschillende maanden en dagen, is één voorbeeld van de mogelijkheden van deze programmeertaal. Programmeren van uw eigen agenda van kras is een gecompliceerde en geavanceerde inspanning. Echter u kunt een kalender maken in PHP met behulp van andere hulpprogramma's die u beschikbaar met weinig tot geen programmering vaardigheden.

Instructies

1

Installeer de gratis software van de PHP-agenda op uw website. Dit open source programma biedt online planningsfuncties in een standaard kalender-interface. Alle agenda-items zijn opgeslagen op de webserver, en u toegang en bewerken via de webpagina van de kalender. Snel springen tussen verschillende maanden en jaren met behulp van navigatielinks boven aan de agenda. Een zoekfunctie kunt u zoeken evenementen ongeacht hun data. U kunt kleurcodes toevoegen aan afzonderlijke agenda-items, indien gewenst, voor beter de visuele indeling van uw planning.

2

Koop de eenvoudig PHP kalender zodat een kalender in PHP voor uw website. Terwijl dit product niet gratis is, kunt u de functies online demo voordat u koopt, en een gratis trial installatie ook beschikbaar, is zodat u zien kunt of het aan uw specifieke behoeften voldoet. Dit kalenderprogramma biedt twee methoden voor het opslaan van de agenda-items. Één methode maakt gebruik van de Web server de eigen database. Als uw server geen ondersteuning biedt voor database operatie, echter eenvoudig PHP kalender ook "platte" database opslagruimte gebruikt, waarin gegevens worden opgeslagen in afzonderlijke bestanden op de server in plaats daarvan. Het programma toont een kleine navigatie-kalender met een lijst van evenementen onder. U kunt de muis over de kalender een dagje van individuele informatie te bekijken.

3

Download de open source PHP kalender van Keith Devens wenst u een gratis programma voor het maken van een kalender in PHP. Dit eenvoudige programma wordt een kleine kalender weergegeven op de webpagina. Vervolgens kunt u de dagen op de kalender met behulp van verschillende PHP tags aanpassen. Gekleurde en knipperende gemarkeerde dagen om te betekenen van evenementen maken. Link's van kalenders dagnummer naar elke webpagina te bieden de bezoeker meer informatie. Dit programma is niet zo robuust als andere PHP-agenda's, maar ook minimaal code gebruikt en is eenvoudig te bedienen.