Hoe maak je een kalender in Microsoft Word 2000

Hoe maak je een kalender in Microsoft Word 2000


Om de paar jaar, Microsoft heeft de neiging om bij te werken van haar suite van office productiviteitssoftware. Microsofts vlaggenschip tekstverwerkingstoepassing, Microsoft Word, is niet immuun voor de trend. De release van de software van de computer worden door Microsoft ondersteund met optionele downloads, ontworpen om de gebruikerservaring te optimaliseren. Gebruikers van oudere iteraties van kantoorsoftware zoals Word 2000 wellicht niet dezelfde functies van hun nieuwere tegenhangers. Een bezoek aan Microsoft's officiële Download Center verleent toegang tot cruciale downloads te support Word 2000. Specifiek, het inbedden van een kalender in Microsoft Word 2000 is mogelijk op het benodigde programma is gedownload van Microsoft.

Instructies

1

De Outlook-agenda downloaden vanuit Microscoop Downloaden Midden. Bij een bezoek aan de site, klikt u op "Download" om het bestand op te slaan op uw harde schijf.

2

Het kalenderprogramma op Microsoft Word 2000 geïnstalleerd. Verwijzen naar de locatie op de vaste schijf van het gedownloade bestand. Dubbelklik op het bestand met een adellijke titel "olcalndr.exe" voor het initialiseren van het setup-programma. Klik op "Yes" en "Next" in de reeks van de aanwijzingen op het scherm om de installatie te voltooien.

3

Open de agenda in Microsoft Word. Toegang krijgen tot uw Microsoft Word-toepassing. Verwijzen naar de menubalk in het bovenste linker gedeelte van het programma en klik op "Bestand". In het menu bestand, klik op "Nieuw." Selecteer het pictogram "Olcalndr" in het tabblad "Andere documenten". Selecteer de opties die je tijdens setup wilt en selecteer "OK" om de sjabloon Agenda in uw document invoegt.